pendik escort bayan
ak

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden Dolandırıcılık Uyarısı

25.07.2016 - 10:38, Güncelleme: 25.07.2016 - 10:38
 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden Dolandırıcılık Uyarısı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünce Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılara...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünce Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılara karşı uyarıda bulunuldu.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimini ve şu anda yaşanan süreci fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcıların, vatandaşları telefonla arayarak kendilerini polis, asker ve savcı gibi tanıttığı belirtildi.Şüphelilerin telefon görüşmelerinde, "darbe mensupları ve terör örgütü üyeleri tarafından adınıza hat çıkarıldı, adınız darbeye karıştı ve darbe listesinde" gibi kurgular üzerine operasyon yapılacağını beyan ederek vatandaşlardan para ve altın talebinde bulundukları yönünde ihbarlar geldiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Bu bağlamda vatandaşlarımızın kendilerini arayan şüpheli şahıslara altın, ziynet ve para gibi değerli eşyalarını veya hesap numaralarını vermemeleri, havale ve EFT işlemi yapmamaları, böyle durumlarla karşılaştıklarında hızlı bir şekilde 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi vermeleri çok önemli. Halkımızın bilgilendirilmesi yönünde yapılacak olan haberler ileride yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçecektir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gerekli çalışmalara aralıksız devam edilmektedir."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünce Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılara...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünce Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılara karşı uyarıda bulunuldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimini ve şu anda yaşanan süreci fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcıların, vatandaşları telefonla arayarak kendilerini polis, asker ve savcı gibi tanıttığı belirtildi.

Şüphelilerin telefon görüşmelerinde, "darbe mensupları ve terör örgütü üyeleri tarafından adınıza hat çıkarıldı, adınız darbeye karıştı ve darbe listesinde" gibi kurgular üzerine operasyon yapılacağını beyan ederek vatandaşlardan para ve altın talebinde bulundukları yönünde ihbarlar geldiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu bağlamda vatandaşlarımızın kendilerini arayan şüpheli şahıslara altın, ziynet ve para gibi değerli eşyalarını veya hesap numaralarını vermemeleri, havale ve EFT işlemi yapmamaları, böyle durumlarla karşılaştıklarında hızlı bir şekilde 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi vermeleri çok önemli. Halkımızın bilgilendirilmesi yönünde yapılacak olan haberler ileride yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçecektir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gerekli çalışmalara aralıksız devam edilmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.