pendik escort bayan
ak

Kırıkkale Belediyesinin Halk Günü Toplantısı Yapıldı

14.12.2018 - 08:38, Güncelleme: 14.12.2018 - 08:38
 

Kırıkkale Belediyesinin Halk Günü Toplantısı Yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, kentte 227'nci halk günü toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Saygılı'nın...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, kentte 227'nci halk günü toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Saygılı'nın makamında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi ve talepleri alındı.Vatandaşların sorunlarının çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat veren Başkan Saygılı, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.Vatandaşları tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ettiklerini ifade eden Saygılı, "Yerel yönetici olarak, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması içinde gayret sarf ediyoruz. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın bu hafta 227'ncisini gerçekleştirdik. Etkinliğe katılan Kırıkkaleli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, kentte 227'nci halk günü toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Saygılı'nın...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, kentte 227'nci halk günü toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Saygılı'nın makamında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi ve talepleri alındı.

Vatandaşların sorunlarının çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat veren Başkan Saygılı, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Vatandaşları tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ettiklerini ifade eden Saygılı, "Yerel yönetici olarak, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması içinde gayret sarf ediyoruz. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın bu hafta 227'ncisini gerçekleştirdik. Etkinliğe katılan Kırıkkaleli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.