pendik escort bayan
ak

Kırıkkale Belediyesinden Ekmek Zammı Açıklaması

02.01.2019 - 15:38, Güncelleme: 02.01.2019 - 15:38
 

Kırıkkale Belediyesinden Ekmek Zammı Açıklaması

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesinden, şehirde bazı fırın işletmecileri tarafından ekmeğe yapılan zammın geçerli olmadığı bildirildi.Belediyeden...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesinden, şehirde bazı fırın işletmecileri tarafından ekmeğe yapılan zammın geçerli olmadığı bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bazı fırınların taş fırın ekmeği olarak tabir edilen ekmeğe, sütlü ekmek adı altında zam yaptıkları, Kırıkkale Belediyesinin bu zamma müdahale ettiği belirtildi.Kırıkkale Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırıkkale Belediyesi tarafından daha önce alınan kararla belirlenen fiyatların geçerli olduğu aktarılan açıklamada, şehirde 1 liranın üzerinde ekmek satışının yapılmayacağı ifade edildi.Açıklamada, denetimlerin aralıksız süreceği, konu hakkında hassas davranılacağı kaydedildi.Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner de konuya ilişkin açıklamasında, "İlgili hükümlerde belirtilen yerel süreçlere riayet edilmeden, Ticaret Bakanlığının görüşü alınmadan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin onayı alınmadan uygulamaya koyulan ekmek fiyat tarifeleri hükümsüzdür. Belirlenen tarifenin dışında satış yaptığı tespit edilenler hakkında ilgili kurumlarca gerekli idari yaptırımların uygulanmasına yönelik tedbirler alınacaktır." ifadelerini kullandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesinden, şehirde bazı fırın işletmecileri tarafından ekmeğe yapılan zammın geçerli olmadığı bildirildi.Belediyeden...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesinden, şehirde bazı fırın işletmecileri tarafından ekmeğe yapılan zammın geçerli olmadığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bazı fırınların taş fırın ekmeği olarak tabir edilen ekmeğe, sütlü ekmek adı altında zam yaptıkları, Kırıkkale Belediyesinin bu zamma müdahale ettiği belirtildi.

Kırıkkale Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırıkkale Belediyesi tarafından daha önce alınan kararla belirlenen fiyatların geçerli olduğu aktarılan açıklamada, şehirde 1 liranın üzerinde ekmek satışının yapılmayacağı ifade edildi.

Açıklamada, denetimlerin aralıksız süreceği, konu hakkında hassas davranılacağı kaydedildi.

Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner de konuya ilişkin açıklamasında, "İlgili hükümlerde belirtilen yerel süreçlere riayet edilmeden, Ticaret Bakanlığının görüşü alınmadan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin onayı alınmadan uygulamaya koyulan ekmek fiyat tarifeleri hükümsüzdür. Belirlenen tarifenin dışında satış yaptığı tespit edilenler hakkında ilgili kurumlarca gerekli idari yaptırımların uygulanmasına yönelik tedbirler alınacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.