pendik escort bayan
ak

Kireçlenmeye Karşı Biyoteknolojik Çözümler Isıat'ta

Yaşam 07.10.2017 - 09:53, Güncelleme: 07.10.2017 - 09:53
 

Kireçlenmeye Karşı Biyoteknolojik Çözümler Isıat'ta

VSY Biotechnology, tüm dejenerasyonlara karşı geliştirdiği iyileştirici yenilikçi ürünü ile Uluslararası Eklem İçi Tedavi Kongresine (ISIAT) katılıyor

İSTANBUL (AA) - VSY Biotechnology, insanların hareket kabiliyetini kısıtlayan ve ağrıya neden olan tüm dejenerasyonlara karşı geliştirdiği iyileştirici yenilikçi ürünü ile Uluslararası Eklem İçi Tedavi Kongresinde (ISIAT) yer alıyor.VSY Biotechnology açıklamasına göre, ISIAT, 5-7 Ekim 2017'de Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da gerçekleştiriliyor. VSY Biotechnology, insanların hareket kabiliyetini kısıtlayan ve ağrıya neden olan tüm dejenerasyonlara karşı geliştirdiği iyileştirici yenilikçi ürünü ile kongreye katılıyor.Kongrede, kalça, diz, omuz, dirsek, bilek ve çene gibi tüm eklemlerde tedavi amaçlı kullanılan; biyolojik terapiler, eklem içi kayganlaştırıcı sıvılar, eklem sıvısı yenileyici uygulamalar gibi birçok başlık altında inovatif ürünler inceleniyor. Bu alanda dünyanın önde gelen üreticileri de ortopedist, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi sağlık alanındaki uzmanlarla bir araya gelerek yenilikçi ürünlerini ve bu ürünlerle elde edilen klinik sonuçları paylaşıyor.VSY Biotechnology de kongrede yer aldığı standında kireçlenmeye (osteoartrit) karşı etkili biyoteknolojik ürününü dünyaya sunuyor. İnsan vücudunda bulunan sodyum hyaluronat'ı üreten VSY Biotechnology; sodyum hyaluronat içeren çözeltisi sayesinde kireçlenmeye karşı çözüm sunuyor. Biyoteknolojik ürün, kireçlenmenin ilerleme sürecini yavaşlatarak ameliyatsız tedavi imkanı sunuyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, iyileştirici eklem içi enjeksiyonlar hakkında yeni yaklaşımların ve bu doğrultuda kabul edilen tedavi yöntemlerinin bir arada görülebileceği ISIAT'ın, ortopedi, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanındaki yeniliklerin izlenebildiği ve bu alandaki gelişmelerin takip edilebildiği önemli bir etkinlik olduğunu belirtti.Varlıbaş, eklem rahatsızlıklarına karşı son dönemde geliştirilen yenilikler hakkında toplum bilinci oluşturulmasının büyük önem taşıdığına dikkati çekti.VSY Biotechnology Üst Yöneticisi (CEO) Özge Altunbaş Göktekin de yalnızca ortopedi, fizik tedavi uzmanlarının hastalarına uyguladığı uluslararası kalite standartlarına sahip özel bir inovatif ürünü sağlık alanına sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Göktekin, insan vücuduyla uyumlu sodyum hyaluronat çözeltisi içeren iyileştirici enjeksiyon çeşitleri ile hastaların ağrı-sızılarından kurtularak, daha kaliteli yaşam şartlarına kavuşmaları için çalıştıklarını dile getirdi.Kongre sırasında VSY Biotechnology Ortopedi, Fizik Tedavi & Rehabilitasyon Grubu Yurt Dışı Ürün Müdürü Ceren Doğan da uzmanlarla bir araya gelerek ürünün içeriği ve klinik çalışmaları hakkında bilgi verdi.
VSY Biotechnology, tüm dejenerasyonlara karşı geliştirdiği iyileştirici yenilikçi ürünü ile Uluslararası Eklem İçi Tedavi Kongresine (ISIAT) katılıyor

İSTANBUL (AA) - VSY Biotechnology, insanların hareket kabiliyetini kısıtlayan ve ağrıya neden olan tüm dejenerasyonlara karşı geliştirdiği iyileştirici yenilikçi ürünü ile Uluslararası Eklem İçi Tedavi Kongresinde (ISIAT) yer alıyor.

VSY Biotechnology açıklamasına göre, ISIAT, 5-7 Ekim 2017'de Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da gerçekleştiriliyor. VSY Biotechnology, insanların hareket kabiliyetini kısıtlayan ve ağrıya neden olan tüm dejenerasyonlara karşı geliştirdiği iyileştirici yenilikçi ürünü ile kongreye katılıyor.

Kongrede, kalça, diz, omuz, dirsek, bilek ve çene gibi tüm eklemlerde tedavi amaçlı kullanılan; biyolojik terapiler, eklem içi kayganlaştırıcı sıvılar, eklem sıvısı yenileyici uygulamalar gibi birçok başlık altında inovatif ürünler inceleniyor. Bu alanda dünyanın önde gelen üreticileri de ortopedist, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi sağlık alanındaki uzmanlarla bir araya gelerek yenilikçi ürünlerini ve bu ürünlerle elde edilen klinik sonuçları paylaşıyor.

VSY Biotechnology de kongrede yer aldığı standında kireçlenmeye (osteoartrit) karşı etkili biyoteknolojik ürününü dünyaya sunuyor. İnsan vücudunda bulunan sodyum hyaluronat'ı üreten VSY Biotechnology; sodyum hyaluronat içeren çözeltisi sayesinde kireçlenmeye karşı çözüm sunuyor. Biyoteknolojik ürün, kireçlenmenin ilerleme sürecini yavaşlatarak ameliyatsız tedavi imkanı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, iyileştirici eklem içi enjeksiyonlar hakkında yeni yaklaşımların ve bu doğrultuda kabul edilen tedavi yöntemlerinin bir arada görülebileceği ISIAT'ın, ortopedi, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanındaki yeniliklerin izlenebildiği ve bu alandaki gelişmelerin takip edilebildiği önemli bir etkinlik olduğunu belirtti.

Varlıbaş, eklem rahatsızlıklarına karşı son dönemde geliştirilen yenilikler hakkında toplum bilinci oluşturulmasının büyük önem taşıdığına dikkati çekti.

VSY Biotechnology Üst Yöneticisi (CEO) Özge Altunbaş Göktekin de yalnızca ortopedi, fizik tedavi uzmanlarının hastalarına uyguladığı uluslararası kalite standartlarına sahip özel bir inovatif ürünü sağlık alanına sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Göktekin, insan vücuduyla uyumlu sodyum hyaluronat çözeltisi içeren iyileştirici enjeksiyon çeşitleri ile hastaların ağrı-sızılarından kurtularak, daha kaliteli yaşam şartlarına kavuşmaları için çalıştıklarını dile getirdi.

Kongre sırasında VSY Biotechnology Ortopedi, Fizik Tedavi & Rehabilitasyon Grubu Yurt Dışı Ürün Müdürü Ceren Doğan da uzmanlarla bir araya gelerek ürünün içeriği ve klinik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.