pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kına Gecesinde Yakılan Maytap Yangına Neden Oldu

29.07.2016 - 23:18, Güncelleme: 29.07.2016 - 23:18
 

Kına Gecesinde Yakılan Maytap Yangına Neden Oldu

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde kına gecesinde yakılan maytap, yangına sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde kına gecesinde yakılan maytap, yangına sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Düğün Salonu'nda yapılan kına gecesinde, gelin ve damadın salona girdiği sırada yakılan maytap yangına neden oldu.Maytaplardan çıkan gaz ve duman, yaklaşık bin kişinin bulunduğu salonda paniğe yol açtı. Salondaki masa ve sandalyelerdeki örtülerin alev alması nedeniyle bir anda büyüyen yangında davetliler araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Yangında damadın ellerinin hafif şekilde yandığı, Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi edildiği öğrenildi. Olay yerine gelen Seydişehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından, yangın kontrol altına alındı.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde kına gecesinde yakılan maytap, yangına sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde kına gecesinde yakılan maytap, yangına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Düğün Salonu'nda yapılan kına gecesinde, gelin ve damadın salona girdiği sırada yakılan maytap yangına neden oldu.

Maytaplardan çıkan gaz ve duman, yaklaşık bin kişinin bulunduğu salonda paniğe yol açtı.

Salondaki masa ve sandalyelerdeki örtülerin alev alması nedeniyle bir anda büyüyen yangında davetliler araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yangında damadın ellerinin hafif şekilde yandığı, Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi edildiği öğrenildi.

Olay yerine gelen Seydişehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından, yangın kontrol altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.