pendik escort bayan
ak

Kilolarca Uyuşturucuyla Yakalanan Sanıklar Suçlamaları Reddetti

07.11.2018 - 09:18, Güncelleme: 07.11.2018 - 09:18
 

Kilolarca Uyuşturucuyla Yakalanan Sanıklar Suçlamaları Reddetti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ikisi tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.1. Ağır Ceza Mahkemesinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ikisi tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanıklar Ahmet Cevdet Önce (44) ve Cüneyt Önce (41) ile avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar ise duruşmaya katılmadı. İddiaları kabul etmeyen sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu. Uyuşturucu ticareti yapmadığını ileri süren Ahmet Cevdet Önce, "Benim bu işle hiçbir alakam yok. Uyuşturucu satmadım. Masumum, beraatimi talep ediyorum." dedi. İddia makamı mütalaasında, ikisi tutuklu 4 sanığın "Zincirleme olarak uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı karar için 13 Kasım'a erteledi.Ocak ayında emniyet güçlerince takibe alınan 4 şüpheli, 7 Ocak'ta 5 kilogram esrar ve 783 adet uyuşturucu hapla yakalanmış, şüphelilerden ikisi mahkemece tutuklanmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ikisi tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.1. Ağır Ceza Mahkemesinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ikisi tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanıklar Ahmet Cevdet Önce (44) ve Cüneyt Önce (41) ile avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar ise duruşmaya katılmadı.

İddiaları kabul etmeyen sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Uyuşturucu ticareti yapmadığını ileri süren Ahmet Cevdet Önce, "Benim bu işle hiçbir alakam yok. Uyuşturucu satmadım. Masumum, beraatimi talep ediyorum." dedi.

İddia makamı mütalaasında, ikisi tutuklu 4 sanığın "Zincirleme olarak uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, duruşmayı karar için 13 Kasım'a erteledi.

Ocak ayında emniyet güçlerince takibe alınan 4 şüpheli, 7 Ocak'ta 5 kilogram esrar ve 783 adet uyuşturucu hapla yakalanmış, şüphelilerden ikisi mahkemece tutuklanmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.