pendik escort bayan
ak

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

26.08.2016 - 14:28, Güncelleme: 26.08.2016 - 14:28
 

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

ÇANKIRI (AA) - CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı. Tatlıcı,...

ÇANKIRI (AA) - CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı. Tatlıcı, il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırının ülkenin birlik ve beraberliğine yapıldığını söyledi.CHP konvoyuna yapılan saldırının Türk milletinin birlik ve beraberliğine, demokrasisine yapıldığını vurgulayan Tatlıcı, "Bu saldırı teröre karşı sarsılmaz bir inançla duran ülkemizin güvencesi partimize yapılmakla birlikte Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden bir saldırıdır. Bir insanlık suçu olan terör hain yüzünü Artvin'de göstermiştir." dedi.Terörün kendilerini yıldıramayacağını dile getiren Tatlıcı, şunları kaydetti:"Kararlılıkla bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Bir kere daha ifade ediyoruz ki hiçbir hain plan milletimizin aydınlık Türkiye geleceği ve hedefleri karşısında başarıya ulaşamayacaktır. Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır. Teröre ve demokrasi düşmanlarına geçit vermeyeceğiz. Bir kez daha saldırıyı kınıyor, milletimize geçmiş olsun dileklerimle saygılarımı sunuyorum."Tatlıcı, saldırıda şehit olan askerin ailesine de başsağlığı diledi.
ÇANKIRI (AA) - CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı. Tatlıcı,...

ÇANKIRI (AA) - CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Tatlıcı, il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırının ülkenin birlik ve beraberliğine yapıldığını söyledi.

CHP konvoyuna yapılan saldırının Türk milletinin birlik ve beraberliğine, demokrasisine yapıldığını vurgulayan Tatlıcı, "Bu saldırı teröre karşı sarsılmaz bir inançla duran ülkemizin güvencesi partimize yapılmakla birlikte Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden bir saldırıdır. Bir insanlık suçu olan terör hain yüzünü Artvin'de göstermiştir." dedi.

Terörün kendilerini yıldıramayacağını dile getiren Tatlıcı, şunları kaydetti:

"Kararlılıkla bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Bir kere daha ifade ediyoruz ki hiçbir hain plan milletimizin aydınlık Türkiye geleceği ve hedefleri karşısında başarıya ulaşamayacaktır. Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır. Teröre ve demokrasi düşmanlarına geçit vermeyeceğiz. Bir kez daha saldırıyı kınıyor, milletimize geçmiş olsun dileklerimle saygılarımı sunuyorum."

Tatlıcı, saldırıda şehit olan askerin ailesine de başsağlığı diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.