pendik escort bayan
ak

Kılıçdaroğlu'ndan Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Kolçak İçin Taziye Mesajı

26.05.2019 - 23:18, Güncelleme: 26.05.2019 - 23:18
 

Kılıçdaroğlu'ndan Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Kolçak İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sinema sanatçısı Eşref Kolçak'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü Bursa'nın Gemlik ilçesi Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden 92 yaşındaki Yeşilçam'ın usta oyuncusu Eşref Kolçak'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk sanat dünyasının unutulmaz isimleri arasında yer alan Eşref Kolçak'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendiğini belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu, usta sinema ve tiyatro sanatçısı Kolçak'a, Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sinema sanatçısı Eşref Kolçak'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü Bursa'nın Gemlik ilçesi Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden 92 yaşındaki Yeşilçam'ın usta oyuncusu Eşref Kolçak'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk sanat dünyasının unutulmaz isimleri arasında yer alan Eşref Kolçak'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendiğini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, usta sinema ve tiyatro sanatçısı Kolçak'a, Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.