pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kılıçdaroğlu'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı

11.02.2018 - 14:48, Güncelleme: 11.02.2018 - 14:48
 

Kılıçdaroğlu'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan askerler için başsağlığı diledi.Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajda, Zeytin Dalı Harekatı'ndan üst üste gelen acı haberler ile sarsıldıklarını belirterek, "Şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun." ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajda, Zeytin Dalı Harekatı'ndan üst üste gelen acı haberler ile sarsıldıklarını belirterek, "Şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.