pendik escort bayan
ak

Kılıçdaroğlu, Erdal Eren'i Andı

13.12.2017 - 08:08, Güncelleme: 13.12.2017 - 08:08
 

Kılıçdaroğlu, Erdal Eren'i Andı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 12 Eylül darbesinden sonra idam edilen Eren'i rahmet ve hüzünle andığını bildirdi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül darbesinden sonra idam edilen Erdal Eren'i rahmet ve hüzünle andığını bildirdi.Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Eren'in idam edilişinin 37. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaşı küçük ancak fikirleri ve cesareti pek çok kişiyi tedirgin edecek kadar büyüktü. 37 yıl önce bugün idam edilen Erdal Eren'i rahmet ve hüzünle anıyorum." ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 12 Eylül darbesinden sonra idam edilen Eren'i rahmet ve hüzünle andığını bildirdi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül darbesinden sonra idam edilen Erdal Eren'i rahmet ve hüzünle andığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Eren'in idam edilişinin 37. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaşı küçük ancak fikirleri ve cesareti pek çok kişiyi tedirgin edecek kadar büyüktü. 37 yıl önce bugün idam edilen Erdal Eren'i rahmet ve hüzünle anıyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.