pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kılavuz Toki'deki Son 21 Konut Satışa Çıkıyor

05.07.2018 - 13:58, Güncelleme: 05.07.2018 - 13:58
 

Kılavuz Toki'deki Son 21 Konut Satışa Çıkıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan projede belediyeye ait olan son 21 daire satışa çıkarılıyor.Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan projede belediyeye ait olan son 21 daire satışa çıkarılıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 902 dairelik Kılavuz TOKİ Konutları'nda Sivas Belediyesine ait 224 konutun büyük bölümü ihaleyle satıldı.İhale sürecinin ardından geri kalan 21 konut ise yeniden satışa çıkarılacak. Büyüklüğü 3+1 planlı olarak net 115 metrekare olan daireler, 154 bin ila 175 bin lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak. Dairelere sahip olmak isteyenlerin 13 Temmuz 2018 tarihine kadar Sivas Belediyesi Gelir Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan projede belediyeye ait olan son 21 daire satışa çıkarılıyor.Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan projede belediyeye ait olan son 21 daire satışa çıkarılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 902 dairelik Kılavuz TOKİ Konutları'nda Sivas Belediyesine ait 224 konutun büyük bölümü ihaleyle satıldı.

İhale sürecinin ardından geri kalan 21 konut ise yeniden satışa çıkarılacak.

Büyüklüğü 3+1 planlı olarak net 115 metrekare olan daireler, 154 bin ila 175 bin lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak.

Dairelere sahip olmak isteyenlerin 13 Temmuz 2018 tarihine kadar Sivas Belediyesi Gelir Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.