pendik escort bayan
ak

Kidzania’da Kesintisiz Eğlence Dönemi Başladı

28.06.2019 - 10:43, Güncelleme: 28.06.2019 - 10:43
 

Kidzania’da Kesintisiz Eğlence Dönemi Başladı

Çocuklar Ülkesi KidZania yaz boyunca pazartesi günleri de dahil haftanın her günü açık olacak

İSTANBUL (AA) - KidZania, okulların kapanmasıyla tatil heyecanı yaşayan çocukları, yaz boyunca kesintisiz eğlenceye davet ediyor.KidZania İstanbul açıklamasına göre, "Yaz Arkadaşım" konseptini hayata geçiren KidZania’da, ebeveynler, parka giriş yapmaları gerekmeden, 5-14 yaş arasındaki çocuklarını KidZitter’lara, yani "oyun abla ve abilerine" güvenle teslim edebiliyor. Yaz dönemi boyunca KidZitter’lar ve Yaz Arkadaşları, sabah kahvaltı ile başlayan KidZania gününde, öğle yemeği ve beş çayıyla güzel bir gün geçirme şansı yakalıyor. Çocuklar farklı meslekleri deneyimlerken aileleri ise çocuklarına eşlik eden KidZitter’lar sayesinde kendilerine daha fazla zaman ayırabiliyor. Ayrıca KidZania İstanbul, çocuklara kesintisiz eğlence sunarak yaz tatili boyunca pazartesi günleri de açık olacak. Haftanın her gün 10.00 - 19.00 saatleri arasında hizmet vererek eğlencenin yanı sıra 100’den fazla mesleği deneyimleyebilme imkanı sunan KidZania’da Yaz Arkadaşım konseptine katılım ücreti ise günlük 250 lira olarak belirlendi.
Çocuklar Ülkesi KidZania yaz boyunca pazartesi günleri de dahil haftanın her günü açık olacak

İSTANBUL (AA) - KidZania, okulların kapanmasıyla tatil heyecanı yaşayan çocukları, yaz boyunca kesintisiz eğlenceye davet ediyor.

KidZania İstanbul açıklamasına göre, "Yaz Arkadaşım" konseptini hayata geçiren KidZania’da, ebeveynler, parka giriş yapmaları gerekmeden, 5-14 yaş arasındaki çocuklarını KidZitter’lara, yani "oyun abla ve abilerine" güvenle teslim edebiliyor.

Yaz dönemi boyunca KidZitter’lar ve Yaz Arkadaşları, sabah kahvaltı ile başlayan KidZania gününde, öğle yemeği ve beş çayıyla güzel bir gün geçirme şansı yakalıyor. Çocuklar farklı meslekleri deneyimlerken aileleri ise çocuklarına eşlik eden KidZitter’lar sayesinde kendilerine daha fazla zaman ayırabiliyor.

Ayrıca KidZania İstanbul, çocuklara kesintisiz eğlence sunarak yaz tatili boyunca pazartesi günleri de açık olacak.
Haftanın her gün 10.00 - 19.00 saatleri arasında hizmet vererek eğlencenin yanı sıra 100’den fazla mesleği deneyimleyebilme imkanı sunan KidZania’da Yaz Arkadaşım konseptine katılım ücreti ise günlük 250 lira olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.