pendik escort bayan
ak

Kick Boks Kemer Maçı

20.10.2017 - 16:58, Güncelleme: 20.10.2017 - 16:58
 

Kick Boks Kemer Maçı

Kemer maçına çıkacak Türk sporcu İbrahim Giydirir: "Gerekeni yapacağım"- Azerbaycan vatandaşı Bahram Rajapzadeh: "Türk bayrağı dalgalanacak"

ANKARA (AA) - Kick boks kemer maçı ve karma dövüş sanatları (MMA) gala gecesi basın toplantısı yapıldı.Ankara Manhattan Otel'de düzenlenen törene organizatörler, sporcular ve antrenörler katıldı.Kemer maçına çıkacak Türk sporcu İbrahim Giydirir, karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını söyledi.Maçta "gerekeni" yapacağını belirten Giydirir, "Kemer için çarpışacağız, dövüşeceğiz. Umarım kazanan ben olurum." dedi.Giydirir'in rakibi Azerbaycan vatandaşı Bahram Rajapzadeh da maça iyi hazırlandığını ve güzel bir karşılaşma olacağını ifade etti.Karşılaşma sonunda Türk bayrağının dalgalanacağını dile getiren Bahram, "2 devlet 1 milletiz." ifadesini kullandı.- 12 maç yapılacakAnkara'da ilk kez düzenlenecek organizasyonda 12 karşılaşma yapılacak.Atatürk Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak organizasyonda kick boks kemer maçı ve MMA müsabakaları olacak.
Kemer maçına çıkacak Türk sporcu İbrahim Giydirir: "Gerekeni yapacağım"- Azerbaycan vatandaşı Bahram Rajapzadeh: "Türk bayrağı dalgalanacak"

ANKARA (AA) - Kick boks kemer maçı ve karma dövüş sanatları (MMA) gala gecesi basın toplantısı yapıldı.

Ankara Manhattan Otel'de düzenlenen törene organizatörler, sporcular ve antrenörler katıldı.

Kemer maçına çıkacak Türk sporcu İbrahim Giydirir, karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını söyledi.

Maçta "gerekeni" yapacağını belirten Giydirir, "Kemer için çarpışacağız, dövüşeceğiz. Umarım kazanan ben olurum." dedi.

Giydirir'in rakibi Azerbaycan vatandaşı Bahram Rajapzadeh da maça iyi hazırlandığını ve güzel bir karşılaşma olacağını ifade etti.

Karşılaşma sonunda Türk bayrağının dalgalanacağını dile getiren Bahram, "2 devlet 1 milletiz." ifadesini kullandı.


- 12 maç yapılacak


Ankara'da ilk kez düzenlenecek organizasyonda 12 karşılaşma yapılacak.

Atatürk Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak organizasyonda kick boks kemer maçı ve MMA müsabakaları olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.