pendik escort bayan
ak

Kıbrıs Şehidinin Eşinin İsteği Yerine Getirildi

16.03.2018 - 18:53, Güncelleme: 16.03.2018 - 18:53
 

Kıbrıs Şehidinin Eşinin İsteği Yerine Getirildi

SİVAS (AA) - Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen Kaya Afacan'ın eşi Hacer Afacan, Sivas Belediyesinin düzenlediği geziyle Kıbrıs'a giderek eşinin...

SİVAS (AA) - Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen Kaya Afacan'ın eşi Hacer Afacan, Sivas Belediyesinin düzenlediği geziyle Kıbrıs'a giderek eşinin kabrini ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 22 yaşındayken eşi ve 11 aylık yavrusunu geride bırakarak Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Kaya Afacan, 26 Temmuz 1974'de şehit düşerek, Kıbrıs'a defnedildi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın Kıbrıs gazileri için bir gezi programı düzenlediğini duyan şehidin 65 yaşındaki eşi Hacer Afacan, kendisi gidemediği için eşinin mezarının fotoğrafını istedi. İlk kafilenin yurda dönüşüyle eşinin kabrine ait fotoğrafı gören Hacer Afacan, bu kez ikinci kafileyle Kıbrıs'a gitti. Hacer Afacan, Kıbrıs'ta şehit eşinin mezarı başında dua ederken, Afacan'ın oğlu, gelini ve torunu da kafilede yer aldı.Aile bireyleri, Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen Kaya Afacan'ın eşi Hacer Afacan, Sivas Belediyesinin düzenlediği geziyle Kıbrıs'a giderek eşinin...

SİVAS (AA) - Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen Kaya Afacan'ın eşi Hacer Afacan, Sivas Belediyesinin düzenlediği geziyle Kıbrıs'a giderek eşinin kabrini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 22 yaşındayken eşi ve 11 aylık yavrusunu geride bırakarak Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Kaya Afacan, 26 Temmuz 1974'de şehit düşerek, Kıbrıs'a defnedildi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın Kıbrıs gazileri için bir gezi programı düzenlediğini duyan şehidin 65 yaşındaki eşi Hacer Afacan, kendisi gidemediği için eşinin mezarının fotoğrafını istedi.

İlk kafilenin yurda dönüşüyle eşinin kabrine ait fotoğrafı gören Hacer Afacan, bu kez ikinci kafileyle Kıbrıs'a gitti.

Hacer Afacan, Kıbrıs'ta şehit eşinin mezarı başında dua ederken, Afacan'ın oğlu, gelini ve torunu da kafilede yer aldı.

Aile bireyleri, Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.