pendik escort bayan
ak

Kıbrıs Gazisi Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

22.10.2017 - 18:30, Güncelleme: 22.10.2017 - 18:30
 

Kıbrıs Gazisi Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kalp krizi sonucu 64 yaşında yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Kadir Yıldız, askeri törenle toprağa verildi.

Kalp krizi sonucu 64 yaşında yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Kadir Yıldız, askeri törenle toprağa verildi.Tuzlugöl Mahallesi'nde yaşayan 10 çocuk babası Yıldız, Kangal ilçesi Akçamağara köyüne ziyarete gitti. Burada kalp krizi geçiren Yıldız, hayatını kaybetti.Yıldız için Ulu Cami'de tören düzenlendi. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yıldız'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri tören mangasının omuzlarında cenaze aracına konularak Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze, dualar ile toprağa verildi.Törene, gazinin ailesi ve yakınları ile Vali Davut Gül, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı, bazı dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kalp krizi sonucu 64 yaşında yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Kadir Yıldız, askeri törenle toprağa verildi.

Kalp krizi sonucu 64 yaşında yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Kadir Yıldız, askeri törenle toprağa verildi.

Tuzlugöl Mahallesi'nde yaşayan 10 çocuk babası Yıldız, Kangal ilçesi Akçamağara köyüne ziyarete gitti. Burada kalp krizi geçiren Yıldız, hayatını kaybetti.

Yıldız için Ulu Cami'de tören düzenlendi. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yıldız'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri tören mangasının omuzlarında cenaze aracına konularak Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze, dualar ile toprağa verildi.

Törene, gazinin ailesi ve yakınları ile Vali Davut Gül, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı, bazı dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.