pendik escort bayan
ak

Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

22.08.2017 - 14:18, Güncelleme: 22.08.2017 - 14:18
 

Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

SİVAS (AA) - Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi Abdulhamit Canol'un cenazesi Sivas'ta toprağa verildi.Şeyh Şamil Mahallesi'nde...

SİVAS (AA) - Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi Abdulhamit Canol'un cenazesi Sivas'ta toprağa verildi.Şeyh Şamil Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası 77 yaşındaki Canol, kalp rahatsızlığı ve solunum yetmezliği nedeniyle kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Canol, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Canol için Şemsi Sivasi Camisi'nde tören düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Canol'un Türk bayrağına sarılı tabutu, askeri tören mangasının omuzlarında cenaze aracına konularak Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze, dualar ile toprağa verildi.Törene, gazinin ailesi ve yakınları ile Vali Davut Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Garnizon ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Mehmet Kip, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ve dernek üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi Abdulhamit Canol'un cenazesi Sivas'ta toprağa verildi.Şeyh Şamil Mahallesi'nde...

SİVAS (AA) - Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi Abdulhamit Canol'un cenazesi Sivas'ta toprağa verildi.

Şeyh Şamil Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası 77 yaşındaki Canol, kalp rahatsızlığı ve solunum yetmezliği nedeniyle kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Canol, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Canol için Şemsi Sivasi Camisi'nde tören düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Canol'un Türk bayrağına sarılı tabutu, askeri tören mangasının omuzlarında cenaze aracına konularak Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze, dualar ile toprağa verildi.

Törene, gazinin ailesi ve yakınları ile Vali Davut Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Garnizon ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Mehmet Kip, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ve dernek üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.