pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keskin'de Veda Yemeği

01.07.2019 - 12:13, Güncelleme: 01.07.2019 - 12:13
 

Keskin'de Veda Yemeği

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde tayini çıkan adliye ve askeri personele veda yemeği verildi.Keskin Kaymakam Vekili Osman Akbaş, bir lokantada...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde tayini çıkan adliye ve askeri personele veda yemeği verildi.Keskin Kaymakam Vekili Osman Akbaş, bir lokantada düzenlenen programda, ilçede uyum içinde çalıştıklarını, kurumlar arasında iyi bir diyalog olduğunu söyledi.Tayini çıkan personele yeni görev yerlerinde başarı dileyen Akbaş, "Arkadaşlarımızın gitmelerine üzüldük ama devletin kuralı bu. Bu arkadaşlarımız gidecek, yerine yenileri gelecek. Onlarla da birlikte çalışacağız. Arkadaşlarımız da gittikleri yerlerde güzel çalışmalar yapacak. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev yerlerinde başarılar diliyorum. Her zaman Keskin'de bir kapınız var." diye konuştu.Akbaş, tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Orkun Kaplan, hakim Memduh Çağatay Atila ve Jandarma Üsteğmen Ömer Aksoy'a plaket taktim etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde tayini çıkan adliye ve askeri personele veda yemeği verildi.Keskin Kaymakam Vekili Osman Akbaş, bir lokantada...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde tayini çıkan adliye ve askeri personele veda yemeği verildi.

Keskin Kaymakam Vekili Osman Akbaş, bir lokantada düzenlenen programda, ilçede uyum içinde çalıştıklarını, kurumlar arasında iyi bir diyalog olduğunu söyledi.

Tayini çıkan personele yeni görev yerlerinde başarı dileyen Akbaş, "Arkadaşlarımızın gitmelerine üzüldük ama devletin kuralı bu. Bu arkadaşlarımız gidecek, yerine yenileri gelecek. Onlarla da birlikte çalışacağız. Arkadaşlarımız da gittikleri yerlerde güzel çalışmalar yapacak. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev yerlerinde başarılar diliyorum. Her zaman Keskin'de bir kapınız var." diye konuştu.

Akbaş, tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Orkun Kaplan, hakim Memduh Çağatay Atila ve Jandarma Üsteğmen Ömer Aksoy'a plaket taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.