pendik escort bayan
ak

Keskin'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı

15.05.2018 - 10:33, Güncelleme: 15.05.2018 - 10:33
 

Keskin'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Keskin Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen fuarın açılışını, Keskin Kaymakamı Muammer...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Keskin Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen fuarın açılışını, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile okul yöneticileri yaptı.Kaymakam Köken, burada yaptığı açıklamada, öğrencilerin hazırladığı projelerin çok güzel olduğunu söyledi.Bu projelerin hem öğrencilere eğitim alanında katkı sağladığını hem de sosyal açıdan öğrencileri geliştirdiğini belirten Köken, "Projeler çok güzel. Öğrencilerimizin geleceği için çok önemli. Şu an dönemimiz bu gibi projeleri yapan ve geliştirilen bir dünya. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Keskin Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen fuarın açılışını, Keskin Kaymakamı Muammer...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Keskin Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen fuarın açılışını, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile okul yöneticileri yaptı.

Kaymakam Köken, burada yaptığı açıklamada, öğrencilerin hazırladığı projelerin çok güzel olduğunu söyledi.

Bu projelerin hem öğrencilere eğitim alanında katkı sağladığını hem de sosyal açıdan öğrencileri geliştirdiğini belirten Köken, "Projeler çok güzel. Öğrencilerimizin geleceği için çok önemli. Şu an dönemimiz bu gibi projeleri yapan ve geliştirilen bir dünya. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.