pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keskin'de Sağanak Ve Dolu

17.06.2019 - 11:18, Güncelleme: 17.06.2019 - 11:18
 

Keskin'de Sağanak Ve Dolu

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde şiddetli sağanak ve dolu yağışının ardından oluşan sel, tarım arazilerinde ve bahçelerde hasara neden oldu.Cabatobası...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde şiddetli sağanak ve dolu yağışının ardından oluşan sel, tarım arazilerinde ve bahçelerde hasara neden oldu.Cabatobası ve Çalış köylerinde etkilin olan sağanak ve dolu yağışının ardından bazı bölgelerde sel suları oluştu.Sel nedeniyle köylerdeki sebze ve meyve bahçeleri ile nohut ekili alanlarda hasar oluştu.İlçe içerisinde selin getirdiği kumlarla kaplanan yollar belediye ekiplerince temizlendi.
KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde şiddetli sağanak ve dolu yağışının ardından oluşan sel, tarım arazilerinde ve bahçelerde hasara neden oldu.Cabatobası...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde şiddetli sağanak ve dolu yağışının ardından oluşan sel, tarım arazilerinde ve bahçelerde hasara neden oldu.

Cabatobası ve Çalış köylerinde etkilin olan sağanak ve dolu yağışının ardından bazı bölgelerde sel suları oluştu.

Sel nedeniyle köylerdeki sebze ve meyve bahçeleri ile nohut ekili alanlarda hasar oluştu.

İlçe içerisinde selin getirdiği kumlarla kaplanan yollar belediye ekiplerince temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.