pendik escort bayan
ak

Keskin'de Kan Bağışı Kampanyası

09.07.2019 - 15:03, Güncelleme: 09.07.2019 - 15:03
 

Keskin'de Kan Bağışı Kampanyası

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösteriyor.Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlandırılan...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösteriyor.Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlandırılan gezici kan bağışı aracında vatandaşlar kan verdi.Türk Kızılayı Keskin Şube Başkanı Ömer Faruk Atakul, AA muhabirine, 3 ayda bir ilçede kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.Vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Atakul, "Kan, insan için ihtiyaçtır. Keskin halkı da bu konuda çok duyarlı. Her geldiğimizde bir önceki kampanyada kan veren vatandaşlar tekrar geliyor." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösteriyor.Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlandırılan...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlandırılan gezici kan bağışı aracında vatandaşlar kan verdi.

Türk Kızılayı Keskin Şube Başkanı Ömer Faruk Atakul, AA muhabirine, 3 ayda bir ilçede kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Atakul, "Kan, insan için ihtiyaçtır. Keskin halkı da bu konuda çok duyarlı. Her geldiğimizde bir önceki kampanyada kan veren vatandaşlar tekrar geliyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.