pendik escort bayan
ak

Keşke Dememek İçin Reflektör Tak

20.02.2019 - 09:48, Güncelleme: 20.02.2019 - 09:48
 

Keşke Dememek İçin Reflektör Tak

KARAMAN (AA) - Karaman'da jandarma trafik ekipleri, römorklarında reflektör bulunmayan traktör sürücülerinin araçlarına reflektör taktı.Karaman Kırmızı...

KARAMAN (AA) - Karaman'da jandarma trafik ekipleri, römorklarında reflektör bulunmayan traktör sürücülerinin araçlarına reflektör taktı.Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından başlatılan "Keşke dememek için reflektör tak" kampanyası çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Karaman-Ereğli kara yolunda uygulama yaptı.Traktör sürücülerini bilgilendiren ekipler, gece trafikte tehlike arz eden römorklara reflektör taktı.Karaman Valisi Fahri Meral burada yaptığı konuşmada, özellikle gece saatlerinde mutlaka römorkların arkasına reflektör takılması gerektiğini söyledi. Reflektörle ilgili yasa olduğunu anımsatan Meral konuşmasını şöyle sürdürdü:"Tarım sezonunun başlaması itibariyle 'Keşke dememek için reflektör tak' adlı bir kampanya düzenlendi. Bu zaten yasal bir zorunluluk ama, insanlarımız bunu ihmal ediyor. Özellikle yol kenarlarında park halindeki römorklarda ve gece seyahatlerinde mutlaka reflektör takılı olacak. Can ve mal kaybı adına bu konu bizim için çok önemlidir. Derdimiz ceza kesmek değil ama insanlarımıza mutlaka hayatlarının değerli olduğunu, her trafik kuralının insan hayatı için düzenlendiğini hatırlatmak istedik." Düzenlenen programa Vali Meral'in yanısıra İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ali Seçkin Başpınar ile kamu kurumlarının müdürleri katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da jandarma trafik ekipleri, römorklarında reflektör bulunmayan traktör sürücülerinin araçlarına reflektör taktı.Karaman Kırmızı...

KARAMAN (AA) - Karaman'da jandarma trafik ekipleri, römorklarında reflektör bulunmayan traktör sürücülerinin araçlarına reflektör taktı.

Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından başlatılan "Keşke dememek için reflektör tak" kampanyası çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Karaman-Ereğli kara yolunda uygulama yaptı.

Traktör sürücülerini bilgilendiren ekipler, gece trafikte tehlike arz eden römorklara reflektör taktı.

Karaman Valisi Fahri Meral burada yaptığı konuşmada, özellikle gece saatlerinde mutlaka römorkların arkasına reflektör takılması gerektiğini söyledi.

Reflektörle ilgili yasa olduğunu anımsatan Meral konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tarım sezonunun başlaması itibariyle 'Keşke dememek için reflektör tak' adlı bir kampanya düzenlendi. Bu zaten yasal bir zorunluluk ama, insanlarımız bunu ihmal ediyor. Özellikle yol kenarlarında park halindeki römorklarda ve gece seyahatlerinde mutlaka reflektör takılı olacak. Can ve mal kaybı adına bu konu bizim için çok önemlidir. Derdimiz ceza kesmek değil ama insanlarımıza mutlaka hayatlarının değerli olduğunu, her trafik kuralının insan hayatı için düzenlendiğini hatırlatmak istedik."

Düzenlenen programa Vali Meral'in yanısıra İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ali Seçkin Başpınar ile kamu kurumlarının müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.