pendik escort bayan
ak

Kertenkele bu hafta da zirvede

28.12.2014 - 18:54, Güncelleme: 28.12.2014 - 18:54
 

Kertenkele bu hafta da zirvede

atv'nin sevilen dizisi Kertenkele, dün akşam yayınlanan bölümüyle 20+ABC1 kategorisinde 6.55 izlenme oranı ve 15.55 izlenme payıyla zirveye yerleşti.

Yayınlandığı ilk günden izleyicinin sevgisini kazanan Kertenkele, izleyenler tarafından bir halk kahramanı olarak görülüyor ve her bölüm takdir topluyor.   Kertenkele, kız kardeşini kullanarak kendisine tuzak kuran Ünsal komiserin artık yaşadığını öğrendiğini anlamıştır. Bilmediği şey, Ünsal komiserin kız kardeşi Betül'ü gerçekten de bulup bulmadığıdır. Kertenkele, bu bilgiyi öğrenmek uğruna canını bile vereceğini söyler.     Bu arada, Zehra ve Melis'in okul arkadaşı Semih, Ekrem Bey'i ziyaret etmek için malikâneye gelmiştir. Kertenkele, yakışıklı ve centilmen bu genç adamdan rahatsız olmuştur. Zehra'nın lise yıllarında Semih'le çıktığını da öğrenen Kertenkele, kıskançlık krizine girer. Ama endişelenmesine gerek yoktur. Çünkü Zehra, Kara Faruk'un aslında Kertenkele olduğundan habersiz, her geçen gün maskeli adamdan daha çok etkilenmektedir. Ekrem Bey ise, Zehra'ya evlilik için gün alması konusunda ısrarcı olur. Kara Faruk'a âşık olmak üzere olan Zehra zor durumdadır.       Tüm bu karmaşa içinde Kertenkele, kız kardeşinin kim olduğunu öğrenmek için son hamlesini yapmaya karar verir. Kardeşi ile arasındaki tek engel Ünsal'dır. Ünsal da Kertenkele'yi yakalamak için son kozunu oynar.   KERTENKELE, kertenkele, KERTENKELE HABERLERİ, kertenkele haberleri, dizi, 10. bölüm, sivas haberleri, haberler, haber, sivas bülteni, Kertenkele, Kertenkele 10.Bölüm, Kertenkele 10.bölüm 720p, Kertenkele 10.Bölüm Tek Parça, Kertenkele 10.Bölüm HD, Kertenkele izle
atv'nin sevilen dizisi Kertenkele, dün akşam yayınlanan bölümüyle 20+ABC1 kategorisinde 6.55 izlenme oranı ve 15.55 izlenme payıyla zirveye yerleşti.

Yayınlandığı ilk günden izleyicinin sevgisini kazanan Kertenkele, izleyenler tarafından bir halk kahramanı olarak görülüyor ve her bölüm takdir topluyor.

 

Kertenkele, kız kardeşini kullanarak kendisine tuzak kuran Ünsal komiserin artık yaşadığını öğrendiğini anlamıştır. Bilmediği şey, Ünsal komiserin kız kardeşi Betül'ü gerçekten de bulup bulmadığıdır. Kertenkele, bu bilgiyi öğrenmek uğruna canını bile vereceğini söyler.

 

 

Bu arada, Zehra ve Melis'in okul arkadaşı Semih, Ekrem Bey'i ziyaret etmek için malikâneye gelmiştir. Kertenkele, yakışıklı ve centilmen bu genç adamdan rahatsız olmuştur. Zehra'nın lise yıllarında Semih'le çıktığını da öğrenen Kertenkele, kıskançlık krizine girer. Ama endişelenmesine gerek yoktur. Çünkü Zehra, Kara Faruk'un aslında Kertenkele olduğundan habersiz, her geçen gün maskeli adamdan daha çok etkilenmektedir. Ekrem Bey ise, Zehra'ya evlilik için gün alması konusunda ısrarcı olur. Kara Faruk'a âşık olmak üzere olan Zehra zor durumdadır.

 

 

 

Tüm bu karmaşa içinde Kertenkele, kız kardeşinin kim olduğunu öğrenmek için son hamlesini yapmaya karar verir. Kardeşi ile arasındaki tek engel Ünsal'dır. Ünsal da Kertenkele'yi yakalamak için son kozunu oynar.

 

KERTENKELE, kertenkele, KERTENKELE HABERLERİ, kertenkele haberleri, dizi, 10. bölüm, sivas haberleri, haberler, haber, sivas bülteni, Kertenkele, Kertenkele 10.Bölüm, Kertenkele 10.bölüm 720p, Kertenkele 10.Bölüm Tek Parça, Kertenkele 10.Bölüm HD, Kertenkele izle

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.