pendik escort bayan
ak

Kermes Gelirini Mehmetçik Vakfı'na Bağışladılar

09.04.2018 - 12:43, Güncelleme: 09.04.2018 - 12:43
 

Kermes Gelirini Mehmetçik Vakfı'na Bağışladılar

KONYA (AA) - Seydişehirli gönüllü kadınlar, Zeytin Dalı Harekatına destek için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı....

KONYA (AA) - Seydişehirli gönüllü kadınlar, Zeytin Dalı Harekatına destek için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Tertip komitesi adına konuşan Fatma Görür, kermes sonunda elde edilen 36 bin 96 lirayı Mehmetçik Vakfı'nın Ziraat Bankası'ndaki hesabına aktarıldığını söyledi. Seydişehir'in her zaman olduğu gibi barışa, kardeşliğe, insanlığa hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Görür, "Devletimizin üniterliğine ve bayrağımızın milletimizin beraberliğine her zaman birlikte destek vermeye gönül vermeye devam edecektir. Mazlumlara sahip çıkmaya devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyorum. Mehmetçikimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehirli gönüllü kadınlar, Zeytin Dalı Harekatına destek için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı....

KONYA (AA) - Seydişehirli gönüllü kadınlar, Zeytin Dalı Harekatına destek için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Tertip komitesi adına konuşan Fatma Görür, kermes sonunda elde edilen 36 bin 96 lirayı Mehmetçik Vakfı'nın Ziraat Bankası'ndaki hesabına aktarıldığını söyledi.

Seydişehir'in her zaman olduğu gibi barışa, kardeşliğe, insanlığa hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Görür, "Devletimizin üniterliğine ve bayrağımızın milletimizin beraberliğine her zaman birlikte destek vermeye gönül vermeye devam edecektir. Mazlumlara sahip çıkmaya devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyorum. Mehmetçikimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.