pendik escort bayan
ak

Kerim Avcı Eskişehirspor'da

14.07.2018 - 14:58, Güncelleme: 14.07.2018 - 14:58
 

Kerim Avcı Eskişehirspor'da

Eskişehir ekibi, Altınordu'da forma giyen Kerim Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Altınordu'da forma giyen Kerim Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takıma yakışan futbolcuları kadrolarına kattıklarını kaydetti.Eskişehirspor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkartacak ekibi kurduklarını ifade eden Ünal, "Altınordu'dan Kerim Avcı ile 3 yıllık anlaştık. Eskişehirspor'u bir üst lige çıkartmak için elinden gelen çabayı gösterecektir. Gelecek sezon Süper Lig'e üç takım çıkacak ve bu takımlardan biri Eskişehirspor olacaktır. Transferlerimiz devam edecek. Kadromuzu zenginleştireceğiz." diye konuştu.
Eskişehir ekibi, Altınordu'da forma giyen Kerim Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Altınordu'da forma giyen Kerim Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takıma yakışan futbolcuları kadrolarına kattıklarını kaydetti.

Eskişehirspor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkartacak ekibi kurduklarını ifade eden Ünal, "Altınordu'dan Kerim Avcı ile 3 yıllık anlaştık. Eskişehirspor'u bir üst lige çıkartmak için elinden gelen çabayı gösterecektir. Gelecek sezon Süper Lig'e üç takım çıkacak ve bu takımlardan biri Eskişehirspor olacaktır. Transferlerimiz devam edecek. Kadromuzu zenginleştireceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.