pendik escort bayan
ak

Kerem Kılıçdaroğlu Birliğine Teslim Oldu

16.09.2017 - 13:33, Güncelleme: 16.09.2017 - 13:33
 

Kerem Kılıçdaroğlu Birliğine Teslim Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, vatani görevini yapmak için Sivas'taki birliğine teslim oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, vatani görevini yapmak için Sivas'taki birliğine teslim oldu.Ankara'dan karayoluyla Sivas'a hareket eden Kılıçdaroğlu, saat 16: 00 sularında minibüsle Sivas 5. PiyadeEğitim Tugay Komutanlığı General Şükrü Kanatlı Kışlası önüne geldi.Kılıçdaroğlu, birliğine teslim oldu.Kılıçdaroğlu ile annesi Selvi, kız kardeşi Zeynep Kılıçdaroğlu, nişanlısı Mine Alşan, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, bazı aile dostları ve partililer de kışlaya geçti.Kılıçdaroğlu, 368. kısa dönem piyade er olarak vatani görevini yerine getirecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, vatani görevini yapmak için Sivas'taki birliğine teslim oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, vatani görevini yapmak için Sivas'taki birliğine teslim oldu.

Ankara'dan karayoluyla Sivas'a hareket eden Kılıçdaroğlu, saat 16: 00 sularında minibüsle Sivas 5. PiyadeEğitim Tugay Komutanlığı General Şükrü Kanatlı Kışlası önüne geldi.

Kılıçdaroğlu, birliğine teslim oldu.

Kılıçdaroğlu ile annesi Selvi, kız kardeşi Zeynep Kılıçdaroğlu, nişanlısı Mine Alşan, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, bazı aile dostları ve partililer de kışlaya geçti.

Kılıçdaroğlu, 368. kısa dönem piyade er olarak vatani görevini yerine getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.