pendik escort bayan
ak

Kendisi Gibi Trafik Kazasında Ölen Annesinin Yanına Defnedildi

20.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:38
 

Kendisi Gibi Trafik Kazasında Ölen Annesinin Yanına Defnedildi

Elazığ'da kuvözde olan bebeğini emzirmek için hastaneye giderken geçirdiği trafik kazasını sonucu hayatını kaybeden Celayir'in cenazesi, Yozgat'ta, trafik kazasında kaybettiği annesinin yanında toprağa verildi

YOZGAT (AA) - Elazığ'da kuvözde olan bebeğini emzirmek için hastaneye giderken geçirdiği trafik kazasını sonucu hayatını kaybeden Nurgül Celayir'in cenazesi, memleketi Yozgat’ın Çandır ilçesine bağlı İğdeli köyünde trafik kazasında kaybettiği annesinin yanına defnedildi. Elazığ’dan Yozgat’ın Çandır ilçesine bağlı İğdeli köyüne getirilen Celayir için ikindi namazına müteakip köy mezarlığı yanındaki meydanda cenaze namazı kılındı.Celayir'in cenazesi, daha önce trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Zeliha Öztürk’ün yanında toprağa verildi.Cenaze namazına, Celayir’in yakınları, Çandır Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Yozgat İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Naci Avşar, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.Annesini iki yıl önce kaybeden Celayir'in bu nedenle düğününü bir müddet ertelediği, evliliğinin ardından beyin damarında tıkanıklık bulunduğu ve Malatya'da ameliyat olduğu öğrenildi.Bir süre yoğun bakımda kalan Celayir'in bütün risklere rağmen hamileliğini sonlandırmayarak 10 Ocak'ta Nuh ismini verdikleri bebeğini dünyaya getirdiği, ameliyat öncesi ölmesi halinde ise annesinin yanına defnedilmesini istediği belirtildi.İskender Celayir idaresindeki 34 AJ 3766 plakalı otomobil, dün, Elazığ-Keban karayolunun 35. kilometresinde şarampole devrilmiş, kazada sürücünün eşi Nurgül Celayir (37) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sürücü ve annesi Feride Celayir de hastaneye kaldırılmıştı. Aracın yanında bulunan biberondaki süt, bebeğe verilmek üzere hastaneye gönderilmişti.
Elazığ'da kuvözde olan bebeğini emzirmek için hastaneye giderken geçirdiği trafik kazasını sonucu hayatını kaybeden Celayir'in cenazesi, Yozgat'ta, trafik kazasında kaybettiği annesinin yanında toprağa verildi

YOZGAT (AA) - Elazığ'da kuvözde olan bebeğini emzirmek için hastaneye giderken geçirdiği trafik kazasını sonucu hayatını kaybeden Nurgül Celayir'in cenazesi, memleketi Yozgat’ın Çandır ilçesine bağlı İğdeli köyünde trafik kazasında kaybettiği annesinin yanına defnedildi.

Elazığ’dan Yozgat’ın Çandır ilçesine bağlı İğdeli köyüne getirilen Celayir için ikindi namazına müteakip köy mezarlığı yanındaki meydanda cenaze namazı kılındı.

Celayir'in cenazesi, daha önce trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Zeliha Öztürk’ün yanında toprağa verildi.

Cenaze namazına, Celayir’in yakınları, Çandır Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Yozgat İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Naci Avşar, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Annesini iki yıl önce kaybeden Celayir'in bu nedenle düğününü bir müddet ertelediği, evliliğinin ardından beyin damarında tıkanıklık bulunduğu ve Malatya'da ameliyat olduğu öğrenildi.

Bir süre yoğun bakımda kalan Celayir'in bütün risklere rağmen hamileliğini sonlandırmayarak 10 Ocak'ta Nuh ismini verdikleri bebeğini dünyaya getirdiği, ameliyat öncesi ölmesi halinde ise annesinin yanına defnedilmesini istediği belirtildi.

İskender Celayir idaresindeki 34 AJ 3766 plakalı otomobil, dün, Elazığ-Keban karayolunun 35. kilometresinde şarampole devrilmiş, kazada sürücünün eşi Nurgül Celayir (37) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sürücü ve annesi Feride Celayir de hastaneye kaldırılmıştı. Aracın yanında bulunan biberondaki süt, bebeğe verilmek üzere hastaneye gönderilmişti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.