pendik escort bayan
ak

Kendini "Jandarma" Olarak Tanıtan Dolandırıcılık Şüphelisi Gözaltında

15.01.2019 - 18:53, Güncelleme: 15.01.2019 - 18:53
 

Kendini "Jandarma" Olarak Tanıtan Dolandırıcılık Şüphelisi Gözaltında

Çankırı'da kendini jandarma personeli olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kendisini "jandarma" olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığına, bir kişinin kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ihbarı üzerine Çankırı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.Çalışma sonucunda tespit edilen şüpheli B.B'nin, kendisini askeri personel olarak tanıttığı ve güvenlerini kazandıktan sonra R.G, M.G. ve İ.A. isimli şahısları toplam 15 bin 400 lira dolandırdığı belirlendi.Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs evinde gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramada, 3 adet sahte sürücü belgesi, kurusıkı tabanca ve tabancaya ait fişekler, sahte jandarma rozeti ele geçirildi.Şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından emniyete götürüldü.
Çankırı'da kendini jandarma personeli olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kendisini "jandarma" olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığına, bir kişinin kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ihbarı üzerine Çankırı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çalışma sonucunda tespit edilen şüpheli B.B'nin, kendisini askeri personel olarak tanıttığı ve güvenlerini kazandıktan sonra R.G, M.G. ve İ.A. isimli şahısları toplam 15 bin 400 lira dolandırdığı belirlendi.

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs evinde gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramada, 3 adet sahte sürücü belgesi, kurusıkı tabanca ve tabancaya ait fişekler, sahte jandarma rozeti ele geçirildi.

Şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.