pendik escort bayan
ak

Kendini eleştiren gençlere, başkandan çay daveti

20.09.2018 - 18:38, Güncelleme: 20.09.2018 - 18:38
 

Kendini eleştiren gençlere, başkandan çay daveti

Sivas'ta artan toplu taşıma ücretlerini protesto eden gençler, Belediye Başkanı Sami Aydın adına hastag açtı.

Sivas'ta artan toplu taşıma ücretlerini protesto eden gençler, Belediye Başkanı Sami Aydın adına hastag açtı. Hashtag'a cevap veren Aydın, kendini eleştiren gençleri makamında misafir etti.Sivas'ta artan toplu taşıma ücretlerini protesto etmek isteyen bir grup genç twitter'da "samiaydinsasirmasabrimizitasirma" başlığı ile hashtag oluşturdu. Kendi adına açılan hashtag grubuna yorum yazan Başkan Aydın, eleştiri haklarını saygı ve sevgi ölçüsünde kullandıkları için gençlere teşekkür ederek çaya davet etti. Başkan Aydın davete iştirak eden gençleri makamında misafir edip, zammın gerekçelerini açıkladı. İkna eden gençler açtıkları grupta bu kez Aydın'a teşekkür etti.
Sivas'ta artan toplu taşıma ücretlerini protesto eden gençler, Belediye Başkanı Sami Aydın adına hastag açtı.
Sivas'ta artan toplu taşıma ücretlerini protesto eden gençler, Belediye Başkanı Sami Aydın adına hastag açtı. Hashtag'a cevap veren Aydın, kendini eleştiren gençleri makamında misafir etti.

Sivas'ta artan toplu taşıma ücretlerini protesto etmek isteyen bir grup genç twitter'da "samiaydinsasirmasabrimizitasirma" başlığı ile hashtag oluşturdu. Kendi adına açılan hashtag grubuna yorum yazan Başkan Aydın, eleştiri haklarını saygı ve sevgi ölçüsünde kullandıkları için gençlere teşekkür ederek çaya davet etti. Başkan Aydın davete iştirak eden gençleri makamında misafir edip, zammın gerekçelerini açıkladı. İkna eden gençler açtıkları grupta bu kez Aydın'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.