pendik escort bayan
ak

Keçiörengücü Spor Toto 1. Lig Yolunda

22.04.2019 - 13:38, Güncelleme: 22.04.2019 - 13:38
 

Keçiörengücü Spor Toto 1. Lig Yolunda

- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliği devralan Keçiörengücü, bitime iki hafta kala Spor Toto 1. Lig'e yükselme adına önemli bir adım attı

ANKARA (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son iki haftaya lider giren Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'e yükselme adına önemli bir avantaj elde etti.Keçiörengücü, 32. hafta mücadelesinde başkentin bir diğer temsilcisi Hacettepe'yi konuk etti. Karşılaşmayı Burak Aydın ve Abdulkadir Kuzey'in golleriyle 2-0 kazanan ev sahibi takım, puanını 70'e çıkarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu.Başkent temsilcisi, haftayı beraberlikle tamamlayan Kastamonuspor 1966'nın 2 puan önünde zirvede yer aldı. Bu iki takımın ardından Yılport Samsunspor ve Sarıyer 67'şer puanla sıralandı.Spor Toto 1. Lig'e yükselme konusunda önemli bir avantaja sahip Keçiörengücü, normal sezonun son iki haftasında deplasmanda UTAŞ Uşakspor, evinde ise Manisaspor ile karşılaşacak.Keçiörengücü'nün Uşak'ta şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor.
- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliği devralan Keçiörengücü, bitime iki hafta kala Spor Toto 1. Lig'e yükselme adına önemli bir adım attı


ANKARA (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son iki haftaya lider giren Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'e yükselme adına önemli bir avantaj elde etti.

Keçiörengücü, 32. hafta mücadelesinde başkentin bir diğer temsilcisi Hacettepe'yi konuk etti. Karşılaşmayı Burak Aydın ve Abdulkadir Kuzey'in golleriyle 2-0 kazanan ev sahibi takım, puanını 70'e çıkarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Başkent temsilcisi, haftayı beraberlikle tamamlayan Kastamonuspor 1966'nın 2 puan önünde zirvede yer aldı. Bu iki takımın ardından Yılport Samsunspor ve Sarıyer 67'şer puanla sıralandı.

Spor Toto 1. Lig'e yükselme konusunda önemli bir avantaja sahip Keçiörengücü, normal sezonun son iki haftasında deplasmanda UTAŞ Uşakspor, evinde ise Manisaspor ile karşılaşacak.

Keçiörengücü'nün Uşak'ta şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.