pendik escort bayan
ak

Keçiören'de 9. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Başladı

Siyaset 17.05.2018 - 01:03, Güncelleme: 17.05.2018 - 01:03
 

Keçiören'de 9. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Başladı

Keçiören Belediyesince düzenlenen etkinlikler kapsamında 23 ülkenin kültür evleri açıldı, "senfonik ilahiler" seslendirildi

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesince bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Uluslararası Ramazan Etkinlikleri" kapsamında, aralarında Moldova, Gagavuzya, Kırgızistan, Bosna Hersek, Sudan, KKTC'nin bulunduğu 23 ülkenin kültür evleri açıldı.Kalaba Kent Meydanı'nda "Sınırları Aşan Kardeşlik" sloganıyla düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, programda yaptığı konuşmada, bu etkinliğin İsrail askerlerinin saldırılarında şehit olan Filistinliler ve tüm şehitler anısına yapıldığını belirtti.Ramazanı 9 yıldır uluslararası etkinlikle kutladıklarını ifade eden Ak, "Ramazanın paylaşma ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşıyoruz. Bu yılda 23 ülkeden misafirimiz olacak." dedi.- "Senfonik ilahiler" seslendirildiEtkinlik kapsamında, "Dünyanın Evi Keçiören" konseptiyle aralarında Moldova, Gagavuzya, Kırgızistan, Bosna Hersek, Sudan, KKTC, Afganistan, Filistin, Kazakistan, Endonezya'nın da bulunduğu 23 ülkenin kültür evleri açıldı.Ayrıca Emin Güven Yaşlıçam'ın şefliğinde, tenor Burak Kut, bas Özgür Savaş Gençtürk, soprano Tuğba Mankal tarafından "senfonik ilahiler" seslendirildi.
Keçiören Belediyesince düzenlenen etkinlikler kapsamında 23 ülkenin kültür evleri açıldı, "senfonik ilahiler" seslendirildi

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesince bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Uluslararası Ramazan Etkinlikleri" kapsamında, aralarında Moldova, Gagavuzya, Kırgızistan, Bosna Hersek, Sudan, KKTC'nin bulunduğu 23 ülkenin kültür evleri açıldı.

Kalaba Kent Meydanı'nda "Sınırları Aşan Kardeşlik" sloganıyla düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, programda yaptığı konuşmada, bu etkinliğin İsrail askerlerinin saldırılarında şehit olan Filistinliler ve tüm şehitler anısına yapıldığını belirtti.

Ramazanı 9 yıldır uluslararası etkinlikle kutladıklarını ifade eden Ak, "Ramazanın paylaşma ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşıyoruz. Bu yılda 23 ülkeden misafirimiz olacak." dedi.

- "Senfonik ilahiler" seslendirildi

Etkinlik kapsamında, "Dünyanın Evi Keçiören" konseptiyle aralarında Moldova, Gagavuzya, Kırgızistan, Bosna Hersek, Sudan, KKTC, Afganistan, Filistin, Kazakistan, Endonezya'nın da bulunduğu 23 ülkenin kültür evleri açıldı.

Ayrıca Emin Güven Yaşlıçam'ın şefliğinde, tenor Burak Kut, bas Özgür Savaş Gençtürk, soprano Tuğba Mankal tarafından "senfonik ilahiler" seslendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.