pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keçiören'de "8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri"

Siyaset 17.06.2017 - 10:58, Güncelleme: 17.06.2017 - 10:58
 

Keçiören'de "8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri"

Etkinlik kapsamında, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu ile Özbekistan kültür evleri açıldı

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen "Uluslararası Ramazan Etkinlikleri" kapsamında Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu ile Özbekistan kültür evleri açıldı. Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen programa, Özbekistan Büyükelçilik Müsteşarı İslam Kerimov, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Özbekistan Büyükelçilik Müsteşarı Kerimov, burada yaptığı konuşmada, Türkiye ve Özbekistan'ın kardeş halklar olduğunu belirtti. Kerimov, şunları kaydetti: "Tarihimiz, dinimiz, dilimiz bir ve geleneklerimiz aynı geleceğimizin de böyle olacağına inanıyoruz. Özbekistan Türkiye ikili ilişkilerinde yeni sayfa açılmakta kısa bir zaman içerisinde birçok üst düzey ziyaret gerçekleşti. Geçen sene kasım ayında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan Semerkant'ta bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu sene cumhurbaşkanlarımız Pekin'de bir görüşme yaptılar. Bu görüşmelerde çok önemli anlaşmalar yapıldı." AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey de bu tür etkinliklerde heyecanlandıklarını ifade ederek, "Atalarımızın konaklandığı ülkeleri tanıyoruz. Onların bizimle ilgili bağlarını, birlikteliğimizi, ortak değerlerimizi öğreniyoruz." dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli de Belediye Başkanı Mustafa Ak'a çocuklara verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, "Bugün iftarı sevgi evlerinde bulunan 20 çocukla beraber yaptık. Sevgi evlerinde kalan annelerin ifade ettiği husus Keçiören Belediyesinin kendilerine özellikle destekte bulunduğuydu." ifadelerini kullandı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da sınırları aşan kardeşliğin önemine işaret ederek, şunları dile getirdi: "Çünkü sınırlarımızın dışındaki Müslüman kardeşlerimizle beraber ramazanın bereketini yaşıyoruz. Etkinliğe Türk Cumhuriyetlerinden, Balkan ülkelerinden, Pakistan, Endonezya ve diğer bölgelerden gelen 17 ülke katılıyor. 17 ülkenin gecesi gerçekleşiyor. Aynı zamanda Anadolu'nun zenginliklerini göstermek için de hemşehri buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Bugün de Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Kültür Evi'nin açılışında hep birlikteyiz." Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım da kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Müsteşar Kerimov, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Türkiye ve Özbekistan ilişkilerine verdiği destekten dolayı Özbek kaftanı hediye etti.
Etkinlik kapsamında, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu ile Özbekistan kültür evleri açıldı

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen "Uluslararası Ramazan Etkinlikleri" kapsamında Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu ile Özbekistan kültür evleri açıldı.

Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen programa, Özbekistan Büyükelçilik Müsteşarı İslam Kerimov, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.

Özbekistan Büyükelçilik Müsteşarı Kerimov, burada yaptığı konuşmada, Türkiye ve Özbekistan'ın kardeş halklar olduğunu belirtti. Kerimov, şunları kaydetti:

"Tarihimiz, dinimiz, dilimiz bir ve geleneklerimiz aynı geleceğimizin de böyle olacağına inanıyoruz. Özbekistan Türkiye ikili ilişkilerinde yeni sayfa açılmakta kısa bir zaman içerisinde birçok üst düzey ziyaret gerçekleşti. Geçen sene kasım ayında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan Semerkant'ta bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu sene cumhurbaşkanlarımız Pekin'de bir görüşme yaptılar. Bu görüşmelerde çok önemli anlaşmalar yapıldı."

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey de bu tür etkinliklerde heyecanlandıklarını ifade ederek, "Atalarımızın konaklandığı ülkeleri tanıyoruz. Onların bizimle ilgili bağlarını, birlikteliğimizi, ortak değerlerimizi öğreniyoruz." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli de Belediye Başkanı Mustafa Ak'a çocuklara verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, "Bugün iftarı sevgi evlerinde bulunan 20 çocukla beraber yaptık. Sevgi evlerinde kalan annelerin ifade ettiği husus Keçiören Belediyesinin kendilerine özellikle destekte bulunduğuydu." ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da sınırları aşan kardeşliğin önemine işaret ederek, şunları dile getirdi:

"Çünkü sınırlarımızın dışındaki Müslüman kardeşlerimizle beraber ramazanın bereketini yaşıyoruz. Etkinliğe Türk Cumhuriyetlerinden, Balkan ülkelerinden, Pakistan, Endonezya ve diğer bölgelerden gelen 17 ülke katılıyor. 17 ülkenin gecesi gerçekleşiyor. Aynı zamanda Anadolu'nun zenginliklerini göstermek için de hemşehri buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Bugün de Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Kültür Evi'nin açılışında hep birlikteyiz."

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım da kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Müsteşar Kerimov, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Türkiye ve Özbekistan ilişkilerine verdiği destekten dolayı Özbek kaftanı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.