pendik escort bayan
ak

Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'nın Yeni Üyeleri

22.06.2017 - 12:33, Güncelleme: 22.06.2017 - 12:33
 

Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'nın Yeni Üyeleri

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'na deve, iguana ve yeni papağan türleri getirildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'na deve, iguana ve yeni papağan türleri kazandırıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca Keçiören'in Uyanış Mahallesi'nde 19 dönümlük alanda kurulu olan Evcil Hayvanlar Parkı'nın, Ankara keçisinden Ankara kedisine, tavşanlardan midilli atlarına, köpekten balığa kadar birçok hayvan türünü bünyesinde barındırdığı belirtildi.Parkta çeşitli düzenlemelerin yapılarak, yeni hayvanların kazandırıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Park bünyesine deve, iguana ve fare türü bir hayvan olan Gine Pik'in yanı sıra yeni papağan türleri getirildi. Yapılan girişimler sonucunda da kanguru ve lama, parkın yeni üyesi olacak. Parkta nesli tüketmekte olan çok sayıda hayvan türü de özel koruma altına alınıyor, bakım ve beslenmeleri sağlanıyor."- Günde bin kişi ziyaret ediyorBüyükşehir Belediyesinin, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla kurduğu ve birbirinden farklı onlarca türü bünyesinde barındıran Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'nı, günde bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.Bilgisayar ve televizyondan uzaklaşarak, keçi yavruları ve deve yavrularının kafeslerine giren çocukların, hayvanları daha yakından tanıma imkanı bulduğu belirtilen açıklamada, "Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı, 10.00-23.00 saatleri arasında Ankara'nın her semtinden misafirleri ağırlıyor. Parkta, öğrenciler için okullar tarafından düzenlenen turlarla da başkentli çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor." ifadeleri kullanıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'na deve, iguana ve yeni papağan türleri getirildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'na deve, iguana ve yeni papağan türleri kazandırıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca Keçiören'in Uyanış Mahallesi'nde 19 dönümlük alanda kurulu olan Evcil Hayvanlar Parkı'nın, Ankara keçisinden Ankara kedisine, tavşanlardan midilli atlarına, köpekten balığa kadar birçok hayvan türünü bünyesinde barındırdığı belirtildi.

Parkta çeşitli düzenlemelerin yapılarak, yeni hayvanların kazandırıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Park bünyesine deve, iguana ve fare türü bir hayvan olan Gine Pik'in yanı sıra yeni papağan türleri getirildi. Yapılan girişimler sonucunda da kanguru ve lama, parkın yeni üyesi olacak. Parkta nesli tüketmekte olan çok sayıda hayvan türü de özel koruma altına alınıyor, bakım ve beslenmeleri sağlanıyor."

- Günde bin kişi ziyaret ediyor

Büyükşehir Belediyesinin, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla kurduğu ve birbirinden farklı onlarca türü bünyesinde barındıran Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'nı, günde bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Bilgisayar ve televizyondan uzaklaşarak, keçi yavruları ve deve yavrularının kafeslerine giren çocukların, hayvanları daha yakından tanıma imkanı bulduğu belirtilen açıklamada, "Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı, 10.00-23.00 saatleri arasında Ankara'nın her semtinden misafirleri ağırlıyor. Parkta, öğrenciler için okullar tarafından düzenlenen turlarla da başkentli çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.