pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kebapçıda Askerlere Yemek Bedava!

15.08.2015 - 18:38, Güncelleme: 15.08.2015 - 18:38
 

Kebapçıda Askerlere Yemek Bedava!

Kahramanmaraş'ta kebapçı olan Salih Arslantaş, askerlere destek ve motive amacıyla iş yerine astığı 'Askere yemek bedava' yazısıyla er ve erbaşlara ücretsiz yemek veriyor.

  Kahramanmaraş'ta, kebapçı, 25 yaşındaki Salih Arslantaş, son günlerde artan terör olayları nedeniyle askerlere destek ve motive amacıyla işyerine astığı 'Askere yemek bedava' yazıyla er ve erbaşlara ücretsiz yemek veriyor.         ER VE ERBAŞLARA ÜCRETSİZ YEMEK         Hayrullah Mahallesi'ne geçen hafta kebap ve ızgara salonu açan Salih Arslantaş, son dönemde artan terör olaylarına tepki, askerlere destek ve motive amacıyla er ve erbaşlar için ücretsiz yemek kampanyası başlattı.              TAKDİR TOPLUYOR         İş yerinin camına 'Askere yemek bedava' yazısı asarak teröre tepki gösteren Salih Arslantaş, gelen askerlere kebap, köfte ve sucuk çeşitlerinden ücretsiz servis yapıyor. Davranışıyla takdir toplayan Salih Arslantaş, yaşamlarından fedakarlık yapan güvenlik güçlerine başlattığı kampanyayla destek olduğunu söyledi.              "ONLAR BİZİM İÇİN CANINI VERİYOR ŞEHİT OLUYOR"         Teröre tepki gösteren Arslantaş, şöyle dedi:         "Dükkanımızı yeni açtık. Son günlerde şehit asker, polis haberleri çok geliyor. Bu yüzden iş yerimize gelen er ve erbaşlara yemeklerimiz ücretsizdir. Onlar bizim için büyük fedakarlıklar yapıyor, canını veriyor, şehit oluyor. Biz de onun için böyle bir şey yapmaya karar verdik. İlgiden gayet memnunuz. İnsanlar takdir ediyor. Teröre karşıyız, askerimizi, polisimizi, devletimizi seviyoruz. Artık barış mı oluyor ne yapıyorlarsa bitsin artık."                   İş yerine gelenler yazıyı görürken şaşırdıklarını ve bu davranışı takdirle karşıladıklarını belirtti. - Kahramanmaraş  
Kahramanmaraş'ta kebapçı olan Salih Arslantaş, askerlere destek ve motive amacıyla iş yerine astığı 'Askere yemek bedava' yazısıyla er ve erbaşlara ücretsiz yemek veriyor.

 

 

Kahramanmaraş'ta, kebapçı, 25 yaşındaki Salih Arslantaş, son günlerde artan terör olayları nedeniyle askerlere destek ve motive amacıyla işyerine astığı 'Askere yemek bedava' yazıyla er ve erbaşlara ücretsiz yemek veriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ER VE ERBAŞLARA ÜCRETSİZ YEMEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hayrullah Mahallesi'ne geçen hafta kebap ve ızgara salonu açan Salih Arslantaş, son dönemde artan terör olaylarına tepki, askerlere destek ve motive amacıyla er ve erbaşlar için ücretsiz yemek kampanyası başlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAKDİR TOPLUYOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İş yerinin camına 'Askere yemek bedava' yazısı asarak teröre tepki gösteren Salih Arslantaş, gelen askerlere kebap, köfte ve sucuk çeşitlerinden ücretsiz servis yapıyor. Davranışıyla takdir toplayan Salih Arslantaş, yaşamlarından fedakarlık yapan güvenlik güçlerine başlattığı kampanyayla destek olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ONLAR BİZİM İÇİN CANINI VERİYOR ŞEHİT OLUYOR"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teröre tepki gösteren Arslantaş, şöyle dedi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Dükkanımızı yeni açtık. Son günlerde şehit asker, polis haberleri çok geliyor. Bu yüzden iş yerimize gelen er ve erbaşlara yemeklerimiz ücretsizdir. Onlar bizim için büyük fedakarlıklar yapıyor, canını veriyor, şehit oluyor. Biz de onun için böyle bir şey yapmaya karar verdik. İlgiden gayet memnunuz. İnsanlar takdir ediyor. Teröre karşıyız, askerimizi, polisimizi, devletimizi seviyoruz. Artık barış mı oluyor ne yapıyorlarsa bitsin artık."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İş yerine gelenler yazıyı görürken şaşırdıklarını ve bu davranışı takdirle karşıladıklarını belirtti. - Kahramanmaraş

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.