pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kazımkarabekir'de Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı

07.02.2019 - 09:23, Güncelleme: 07.02.2019 - 09:23
 

Kazımkarabekir'de Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı

KARAMAN (AA) - Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Kazımkarabekir Kaymakamı İbrahim Gökmen başkanlığında yapıldı.Karamanoğlu Mehmet Bey...

KARAMAN (AA) - Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Kazımkarabekir Kaymakamı İbrahim Gökmen başkanlığında yapıldı.Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Gökmen, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen üniversite öğrencilerinin huzur ve güven ortamında eğitim almaları ve iyi yetişmelerinin her şeyden değerli olduğunu belirtti. Gökmen, üniversite ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını amaçladıklarını aktardı.Toplantıda, öğrencilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması için tüm kurumların üzerine düşen görevi yerine getirmeleri gerektiği ifade edildi.Toplantıya, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Enes Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan, Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali İhsan Demirel ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Haşim Tunca katıldı.
KARAMAN (AA) - Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Kazımkarabekir Kaymakamı İbrahim Gökmen başkanlığında yapıldı.Karamanoğlu Mehmet Bey...

KARAMAN (AA) - Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Kazımkarabekir Kaymakamı İbrahim Gökmen başkanlığında yapıldı.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Gökmen, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen üniversite öğrencilerinin huzur ve güven ortamında eğitim almaları ve iyi yetişmelerinin her şeyden değerli olduğunu belirtti.

Gökmen, üniversite ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını amaçladıklarını aktardı.

Toplantıda, öğrencilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması için tüm kurumların üzerine düşen görevi yerine getirmeleri gerektiği ifade edildi.

Toplantıya, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Enes Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan, Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali İhsan Demirel ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Haşim Tunca katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.