pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayso'ya Moldova'dan Ziyaret

28.06.2019 - 15:33, Güncelleme: 28.06.2019 - 15:33
 

Kayso'ya Moldova'dan Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Moldova Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari Hizmetler Müsteşarı Calin Gheorghita ve Ticari ve Ekonomi Büro Sekreteri Corina Prigorschi,...

KAYSERİ (AA) - Moldova Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari Hizmetler Müsteşarı Calin Gheorghita ve Ticari ve Ekonomi Büro Sekreteri Corina Prigorschi, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi'yi ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan açıklamaya göre, konuk heyet tarafından ikili ilişkileri geliştirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirildi.Moldova heyetini Kayseri Sanayi Odası’nda görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Büyüksimitci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl Moldova'yı ziyareti ile son dönemde ikili ilişkilerde önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi.İki ülke arasındaki ticaret hacminin 500 milyon dolar seviyesinde olduğunu hatırlatan Büyüksimitci, karşılıklı ziyaretler ve işbirlikleriyle iki ülke arasındaki ticaret hacminin artarak devam edeceğini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Moldova Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari Hizmetler Müsteşarı Calin Gheorghita ve Ticari ve Ekonomi Büro Sekreteri Corina Prigorschi,...

KAYSERİ (AA) - Moldova Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari Hizmetler Müsteşarı Calin Gheorghita ve Ticari ve Ekonomi Büro Sekreteri Corina Prigorschi, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi'yi ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan açıklamaya göre, konuk heyet tarafından ikili ilişkileri geliştirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Moldova heyetini Kayseri Sanayi Odası’nda görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Büyüksimitci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl Moldova'yı ziyareti ile son dönemde ikili ilişkilerde önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi.

İki ülke arasındaki ticaret hacminin 500 milyon dolar seviyesinde olduğunu hatırlatan Büyüksimitci, karşılıklı ziyaretler ve işbirlikleriyle iki ülke arasındaki ticaret hacminin artarak devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.