pendik escort bayan
ak

Kayso'dan Enflasyonla Mücadeleye Geniş Katılım

23.10.2018 - 15:48, Güncelleme: 23.10.2018 - 15:48
 

Kayso'dan Enflasyonla Mücadeleye Geniş Katılım

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci: - "Üyelerimizin en geniş şekilde katılımı için gerekli çalışmaları başlattık. Enflasyonla mücadeleye toplumun tüm kesimlerinin ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olacak"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, enflasyonla mücedeleye en geniş şekilde katılım için çalışma başlattıklarını bildirdi. KAYSO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. Oda Başkanı Büyüksimitci, mecliste yaptığı konuşmada, sanayicilerin yararına birçok yeni proje için çalıştıklarını ifade etti. Ekonomide son dönemde enflasyonda yaşanan artışa karşı Hazine ve Maliye Bakanlığınca Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı ortaya konulduğunu hatırlatan Büyüksimitci, şunları kaydetti: "Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekün bir duruş sergilemek suretiyle elini taşın altına koyarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'a bağlı 81 il ve 160 ilçedeki odalarımız ve borsalarımızla kampanyaya tam destek vereceklerini açıkladı. Bizde bu kapsamda üyelerimizin en geniş şekilde katılımı için gerekli çalışmaları başlattık. Enflasyonla mücadeleye toplumun tüm kesimlerinin ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olacak."KAYSO Meclisi toplantısına, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuk oldu.
KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci: - "Üyelerimizin en geniş şekilde katılımı için gerekli çalışmaları başlattık. Enflasyonla mücadeleye toplumun tüm kesimlerinin ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olacak"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, enflasyonla mücedeleye en geniş şekilde katılım için çalışma başlattıklarını bildirdi.

KAYSO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın ekim ayı meclis toplantısı yapıldı.

Oda Başkanı Büyüksimitci, mecliste yaptığı konuşmada, sanayicilerin yararına birçok yeni proje için çalıştıklarını ifade etti.

Ekonomide son dönemde enflasyonda yaşanan artışa karşı Hazine ve Maliye Bakanlığınca Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı ortaya konulduğunu hatırlatan Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekün bir duruş sergilemek suretiyle elini taşın altına koyarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'a bağlı 81 il ve 160 ilçedeki odalarımız ve borsalarımızla kampanyaya tam destek vereceklerini açıkladı. Bizde bu kapsamda üyelerimizin en geniş şekilde katılımı için gerekli çalışmaları başlattık. Enflasyonla mücadeleye toplumun tüm kesimlerinin ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olacak."

KAYSO Meclisi toplantısına, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuk oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.