pendik escort bayan
ak

Kayso'da Savunma Sanayisi Ve Otomotiv Sektörü Konuşuldu

21.09.2017 - 17:38, Güncelleme: 21.09.2017 - 17:38
 

Kayso'da Savunma Sanayisi Ve Otomotiv Sektörü Konuşuldu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)'da "Kayseri'de Savunma Sanayi ve Otomotiv Sektörünün Geleceği" konulu toplantı düzenlendi.Sanayi Odasından yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)'da "Kayseri'de Savunma Sanayi ve Otomotiv Sektörünün Geleceği" konulu toplantı düzenlendi.Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, programın KAYSO toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Tümgeneral Akkaya, Anatamir Bakım Merkezi Komutanı Bkm. Alb.Tayfun Türkoğlu Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile kuruluşların temsilcileri ve sanayiciler katıldığı bildirildi.Toplantıda konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Büyüksimitci, savunma sanayi konusunun Kayseri'nin olmazsa olmazları arasında olduğunu belirtti.Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Tümgeneral Akkaya ise Kayseri'yi teknoloji üssü olarak gördüğünü ve Kayseri'deki hava ikmal ve Anatamir fabrikalarının kendileri için kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.Büyük projeleri Kayseri'ye taşımak istediklerini aktaran Akkaya, şunları kaydetti:"Bu konuda yakında Kayseri’ye müjdeyi vereceğiz. Oldu gibi ama henüz çalışmalar tamamlanmadı. Bütün yatırımcıları Kayseri'ye yönlendiriyoruz. İnşallah bizim iki fabrikamızda da yapacağımız işler var. Resmileşince çok net o müjdeyi veririz. Biz altyapısını kuruyoruz. Gördüğüm kadarı ile Kayseri bu yatırımı hak ediyor. Bizimde gönlümüzden geçen Kayseri'ye bu yatırımı yapmak ve büyük bir işbirliğine yol açmaktır."Toplantının programa katılan sanayicilerin kendilerini tanıtması ve sanayi ile ilgili çalışmalarından bahsetmesinin ardından sona erdiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)'da "Kayseri'de Savunma Sanayi ve Otomotiv Sektörünün Geleceği" konulu toplantı düzenlendi.Sanayi Odasından yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)'da "Kayseri'de Savunma Sanayi ve Otomotiv Sektörünün Geleceği" konulu toplantı düzenlendi.

Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, programın KAYSO toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Tümgeneral Akkaya, Anatamir Bakım Merkezi Komutanı Bkm. Alb.Tayfun Türkoğlu Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile kuruluşların temsilcileri ve sanayiciler katıldığı bildirildi.

Toplantıda konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Büyüksimitci, savunma sanayi konusunun Kayseri'nin olmazsa olmazları arasında olduğunu belirtti.

Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Tümgeneral Akkaya ise Kayseri'yi teknoloji üssü olarak gördüğünü ve Kayseri'deki hava ikmal ve Anatamir fabrikalarının kendileri için kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.

Büyük projeleri Kayseri'ye taşımak istediklerini aktaran Akkaya, şunları kaydetti:

"Bu konuda yakında Kayseri’ye müjdeyi vereceğiz. Oldu gibi ama henüz çalışmalar tamamlanmadı. Bütün yatırımcıları Kayseri'ye yönlendiriyoruz. İnşallah bizim iki fabrikamızda da yapacağımız işler var. Resmileşince çok net o müjdeyi veririz. Biz altyapısını kuruyoruz. Gördüğüm kadarı ile Kayseri bu yatırımı hak ediyor. Bizimde gönlümüzden geçen Kayseri'ye bu yatırımı yapmak ve büyük bir işbirliğine yol açmaktır."

Toplantının programa katılan sanayicilerin kendilerini tanıtması ve sanayi ile ilgili çalışmalarından bahsetmesinin ardından sona erdiği kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.