pendik escort bayan
ak

Kayso'da "Sanayi İşbirliği" Bilgilendirme Toplantısı

11.07.2019 - 16:23, Güncelleme: 11.07.2019 - 16:23
 

Kayso'da "Sanayi İşbirliği" Bilgilendirme Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Sanayi İşbirliği Projelerinin (SİP) uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Sanayi İşbirliği Projelerinin (SİP) uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, kamu alımlarında yeniliği, yerlileşmeyi ve teknoloji transferini teşvik etmek ve kamu alımları yoluyla yerli sanayinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca çeşitli faaliyetler gerçekleştirildiğini söyledi.Büyüksimitci, KAYSO olarak yerli ve milli teknoloji hamlesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Teşkilatı Genel Müdürlüğü Sanayi İşbirliği Programı Daire Başkanı Hande Ünal ise kamu ihalesindeki düzenlemeleri 6 aydır il il gezerek anlattıklarını dile getirdi. Son yıllarda savunma sanayinde sağlanan yerlileşmeye dikkat çeken Ünal, sağlanacak işbirlikleri sayesinde enerji, sağlık gibi tüm alanlarda yerlileşmenin artabileceğini kaydetti.Konuşmaların ardından Bakanlıktan gelen uzmanlar, kamu ihale kanunundaki düzenlemelerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Sanayi İşbirliği Projelerinin (SİP) uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Sanayi İşbirliği Projelerinin (SİP) uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, kamu alımlarında yeniliği, yerlileşmeyi ve teknoloji transferini teşvik etmek ve kamu alımları yoluyla yerli sanayinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca çeşitli faaliyetler gerçekleştirildiğini söyledi.

Büyüksimitci, KAYSO olarak yerli ve milli teknoloji hamlesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Teşkilatı Genel Müdürlüğü Sanayi İşbirliği Programı Daire Başkanı Hande Ünal ise kamu ihalesindeki düzenlemeleri 6 aydır il il gezerek anlattıklarını dile getirdi.

Son yıllarda savunma sanayinde sağlanan yerlileşmeye dikkat çeken Ünal, sağlanacak işbirlikleri sayesinde enerji, sağlık gibi tüm alanlarda yerlileşmenin artabileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Bakanlıktan gelen uzmanlar, kamu ihale kanunundaki düzenlemelerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.