pendik escort bayan
ak

Kayseri'ye Yeni Raylı Sistem Hattı

20.03.2018 - 13:03, Güncelleme: 20.03.2018 - 13:03
 

Kayseri'ye Yeni Raylı Sistem Hattı

KAYSERİ (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak olan belsin-şehir hastanesi raylı sistem hattının protokolü imzalandı....

KAYSERİ (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak olan belsin-şehir hastanesi raylı sistem hattının protokolü imzalandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'ya giden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüştükten sonra bakanlığın Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol Çıtak ile protokol imzaladı.Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada 7 kilometrelik hattın yapımına bu yıl başlanacağını belirtti. Bakanlığın yapacağı hattın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından da Talas Mevlana-Aşık Veysel Bulvarı Tramvay Hattı'nın temelinin atılacağını ifade eden Başkan Çelik, her iki hat ile birlikte Kayseri'deki ulaşımı çok daha fazla rahatlatacağını ve konforlu ulaşımı daha da yaygınlaştıracaklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak olan belsin-şehir hastanesi raylı sistem hattının protokolü imzalandı....

KAYSERİ (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak olan belsin-şehir hastanesi raylı sistem hattının protokolü imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'ya giden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüştükten sonra bakanlığın Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol Çıtak ile protokol imzaladı.

Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada 7 kilometrelik hattın yapımına bu yıl başlanacağını belirtti.

Bakanlığın yapacağı hattın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından da Talas Mevlana-Aşık Veysel Bulvarı Tramvay Hattı'nın temelinin atılacağını ifade eden Başkan Çelik, her iki hat ile birlikte Kayseri'deki ulaşımı çok daha fazla rahatlatacağını ve konforlu ulaşımı daha da yaygınlaştıracaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.