pendik escort bayan
ak

Kayseri'ye Özel Tasarımlı Bitki Parkı Yapılacak

26.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 26.05.2017 - 15:18
 

Kayseri'ye Özel Tasarımlı Bitki Parkı Yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Barbaros Mahallesine 30 farklı bitkinin bulunacağı özel tasarımlı park yapıyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Barbaros Mahallesine 30 farklı bitkinin bulunacağı özel tasarımlı park yapıyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barbaros Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bitki çeşidiyle farklı bir tasarıma sahip olacak olan parkın Türkiye'ye örnek teşkil edeceğini söyledi.Yeni parkın Kocasinan'a ayrı bir güzellik katacağını belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"İlçemiz genelinde mevcut parklarımızı yenilerken yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Özellikle yeni yaptığımız parkların daha renkli daha farklı daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede Barbaros Mahallesi'ne yaptığımız yeni park, Türkiye’ye örnek olacak niteliktedir. Bitki çeşitliliği ile dikkat çekecek bir park yapıyoruz. Bütün gayretimiz, çabamız, bölge sakinlerine, daha mutlu olacakları bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmek içindir."Özel bitki tasarımlı parkta, fıstık hanımeli, mavi koyun yumağı, bodur hanım tuzluğu, ters sarkık dut, leylandi gibi 30 farklı bitki türü yer alacak.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Barbaros Mahallesine 30 farklı bitkinin bulunacağı özel tasarımlı park yapıyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Barbaros Mahallesine 30 farklı bitkinin bulunacağı özel tasarımlı park yapıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barbaros Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bitki çeşidiyle farklı bir tasarıma sahip olacak olan parkın Türkiye'ye örnek teşkil edeceğini söyledi.

Yeni parkın Kocasinan'a ayrı bir güzellik katacağını belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"İlçemiz genelinde mevcut parklarımızı yenilerken yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Özellikle yeni yaptığımız parkların daha renkli daha farklı daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede Barbaros Mahallesi'ne yaptığımız yeni park, Türkiye’ye örnek olacak niteliktedir. Bitki çeşitliliği ile dikkat çekecek bir park yapıyoruz. Bütün gayretimiz, çabamız, bölge sakinlerine, daha mutlu olacakları bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmek içindir."

Özel bitki tasarımlı parkta, fıstık hanımeli, mavi koyun yumağı, bodur hanım tuzluğu, ters sarkık dut, leylandi gibi 30 farklı bitki türü yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.