pendik escort bayan
ak

Kayseri'ye 10 Milyon Liralık Ahır Projesi

Spor 30.07.2018 - 12:08, Güncelleme: 30.07.2018 - 12:08
 

Kayseri'ye 10 Milyon Liralık Ahır Projesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Felahiye ilçesinde çiftçilere destek amacıyla 10 milyon lira maliyetli toplu ahır projesi hayata...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Felahiye ilçesinde çiftçilere destek amacıyla 10 milyon lira maliyetli toplu ahır projesi hayata geçiriliyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yazılı açıklamasında, ilçelerden şehir merkezine göçü önlemek amacıyla sosyal projelerin yanı sıra ekonomik destek sağlayacak projeleri de hayata geçirdiklerini vurguladı.Projenin, çevre düzenlemesiyle 10 milyon liraya mal olacağını aktaran Çelik, "Bu yıl inşallah hizmete açacağız. Buradan yararlanmaları için özellikle ihtiyaç sahibi aileleri belirleyeceğiz. Süt anlamında verimli hayvanları tespit edeceğiz ve bu hayvanları ailelerimizin uzun vadeli faizsiz kredilerle edinmelerini sağlayacağız. Aileler hayvanlarını bu tesislere teslim edecek. Tüm bakım hizmetlerini ve elde edilecek sütün pazarlamasını biz yapacağız. Ay sonunda hesabı çıkartıp hayvan sahibinin kazandığı parayı banka hesabına yatıracağız." ifadelerini kullandı.Başkan Çelik, toplu ahır projesini yaygınlaştıracaklarını da kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Felahiye ilçesinde çiftçilere destek amacıyla 10 milyon lira maliyetli toplu ahır projesi hayata...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Felahiye ilçesinde çiftçilere destek amacıyla 10 milyon lira maliyetli toplu ahır projesi hayata geçiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yazılı açıklamasında, ilçelerden şehir merkezine göçü önlemek amacıyla sosyal projelerin yanı sıra ekonomik destek sağlayacak projeleri de hayata geçirdiklerini vurguladı.

Projenin, çevre düzenlemesiyle 10 milyon liraya mal olacağını aktaran Çelik, "Bu yıl inşallah hizmete açacağız. Buradan yararlanmaları için özellikle ihtiyaç sahibi aileleri belirleyeceğiz. Süt anlamında verimli hayvanları tespit edeceğiz ve bu hayvanları ailelerimizin uzun vadeli faizsiz kredilerle edinmelerini sağlayacağız. Aileler hayvanlarını bu tesislere teslim edecek. Tüm bakım hizmetlerini ve elde edilecek sütün pazarlamasını biz yapacağız. Ay sonunda hesabı çıkartıp hayvan sahibinin kazandığı parayı banka hesabına yatıracağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Çelik, toplu ahır projesini yaygınlaştıracaklarını da kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.