pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor'un Kamp Programı Belli Oldu

19.06.2018 - 13:18, Güncelleme: 19.06.2018 - 13:18
 

Kayserispor'un Kamp Programı Belli Oldu

- Kayseri'de 29 Haziran Cuma günü topbaşı yapacak sarı-kırmızılı futbolcular, Erzurum ve Hollanda kamplarında sezona hazırlanacak

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un 2018-2019 sezonu öncesi kamp programı belirlendi.Kulüpten yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılı futbolcular, yeni sezon hazırlıkları için 29 Haziran Cuma günü Karpuzatan bölgesindeki kulüp tesislerinde toplanacak. Kayseri'de 9 Temmuz'a kadar çalışacak sarı-kırmızılı ekip, kamp döneminin ilk etabını 9-17 Temmuz'da Erzurum'da geçirecek. Erzurum'da iki hazırlık maçı oynayacak Kayserispor, ikinci etap kamp dönemi için 18 Temmuz'da Hollanda'ya hareket edecek. Hollanda kampı yaklaşık iki hafta sürecek Kayserispor, bu dönemde 4 hazırlık maçı yapacak. Kayseri ekibi, 31 Temmuz'da yurda dönerek çalışmalarına lig başlayıncaya kadar kentte devam edecek.
- Kayseri'de 29 Haziran Cuma günü topbaşı yapacak sarı-kırmızılı futbolcular, Erzurum ve Hollanda kamplarında sezona hazırlanacak


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un 2018-2019 sezonu öncesi kamp programı belirlendi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılı futbolcular, yeni sezon hazırlıkları için 29 Haziran Cuma günü Karpuzatan bölgesindeki kulüp tesislerinde toplanacak. Kayseri'de 9 Temmuz'a kadar çalışacak sarı-kırmızılı ekip, kamp döneminin ilk etabını 9-17 Temmuz'da Erzurum'da geçirecek.

Erzurum'da iki hazırlık maçı oynayacak Kayserispor, ikinci etap kamp dönemi için 18 Temmuz'da Hollanda'ya hareket edecek.

Hollanda kampı yaklaşık iki hafta sürecek Kayserispor, bu dönemde 4 hazırlık maçı yapacak. Kayseri ekibi, 31 Temmuz'da yurda dönerek çalışmalarına lig başlayıncaya kadar kentte devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.