pendik escort bayan
ak

Kayserisporlu Deniz Türüç Ve Lung'a Birer Maç Ceza

07.12.2017 - 17:33, Güncelleme: 07.12.2017 - 17:33
 

Kayserisporlu Deniz Türüç Ve Lung'a Birer Maç Ceza

- PFDK, Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç ve Lung'a birer maç men ve 13'er bin lira para cezası uyguladı- İki futbolcu da Süper Lig'in 15. haftasındaki Beşiktaş müsabakasında forma giyemeyecek- TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'da forma giyen futbo

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç ile Silviu Lung'a birer maç ceza verdi.TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın, Süper Lig'de oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçından sonra çıkan olaylara karışan Deniz Türüç ile Lung'a birer resmi müsabakadan men ve 13'er bin lira para cezası verdiği bildirildi. İki futbolcu da Süper Lig'in 15. haftasında 10 Aralık Pazar günü yapılacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.Kurulun, Aytemiz Alanyaspor tercümanı Baran Bojnak'a da 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.PFDK'nın ayrıca, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolu Aytaç Kara'ya ise Teleset Mobilya Akhisarspor maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 13 bin lira para cezası kestiği aktarıldı.Disiplin kurulunun, Galatasaray derbisinde hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle sevk edilen Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye ise ceza vermediği belirtildi.- Süper Lig'den 4 takıma cezaProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 4 Süper Lig takımına para cezası verdi.Kurulun, farklı gerekçelerle Fenerbahçe'ye 25 bin lira, Bursaspor'a 22 bin 500 lira, Göztepe ve Atiker Konyaspor'a 15'er bin lira para cezası verdiği kaydedildi. Ayrıca TFF 1. Lig temsilcisi MKE Ankaragücü'ne de 22 bin 750 lira para ceza uygulandığı aktarıldı.PFDK'nın Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Bursaspor ile TFF 1. Lig temsilcileri Boluspor ve MKE Ankaragücü'nün bazı taraftarlarının elektronik bilet kapsamındaki kartlarını birer maçlığına bloke ettiği belirtildi.- Denizlisporlu futbolculara cezaPFDK, TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'da forma giyen Andre Moritz'e 5 maç men cezası verdi.Disiplin kurulunun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle Brezilyalı oyuncuya 5 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezası verdiği vurgulandı.PFDK'nın bir başka Denizlisporlu futbolcu Burak Altıparmak'a ise rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezası verdiği kaydedildi.
- PFDK, Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç ve Lung'a birer maç men ve 13'er bin lira para cezası uyguladı- İki futbolcu da Süper Lig'in 15. haftasındaki Beşiktaş müsabakasında forma giyemeyecek- TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'da forma giyen futbo


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç ile Silviu Lung'a birer maç ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın, Süper Lig'de oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçından sonra çıkan olaylara karışan Deniz Türüç ile Lung'a birer resmi müsabakadan men ve 13'er bin lira para cezası verdiği bildirildi. İki futbolcu da Süper Lig'in 15. haftasında 10 Aralık Pazar günü yapılacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Kurulun, Aytemiz Alanyaspor tercümanı Baran Bojnak'a da 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

PFDK'nın ayrıca, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolu Aytaç Kara'ya ise Teleset Mobilya Akhisarspor maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 13 bin lira para cezası kestiği aktarıldı.

Disiplin kurulunun, Galatasaray derbisinde hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle sevk edilen Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye ise ceza vermediği belirtildi.


- Süper Lig'den 4 takıma ceza


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 4 Süper Lig takımına para cezası verdi.

Kurulun, farklı gerekçelerle Fenerbahçe'ye 25 bin lira, Bursaspor'a 22 bin 500 lira, Göztepe ve Atiker Konyaspor'a 15'er bin lira para cezası verdiği kaydedildi. Ayrıca TFF 1. Lig temsilcisi MKE Ankaragücü'ne de 22 bin 750 lira para ceza uygulandığı aktarıldı.

PFDK'nın Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Bursaspor ile TFF 1. Lig temsilcileri Boluspor ve MKE Ankaragücü'nün bazı taraftarlarının elektronik bilet kapsamındaki kartlarını birer maçlığına bloke ettiği belirtildi.


- Denizlisporlu futbolculara ceza


PFDK, TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'da forma giyen Andre Moritz'e 5 maç men cezası verdi.

Disiplin kurulunun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle Brezilyalı oyuncuya 5 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezası verdiği vurgulandı.

PFDK'nın bir başka Denizlisporlu futbolcu Burak Altıparmak'a ise rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezası verdiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.