pendik escort bayan
ak

Kayserispor'da İlk Galibiyet Sevinci

26.09.2016 - 16:28, Güncelleme: 26.09.2016 - 16:28
 

Kayserispor'da İlk Galibiyet Sevinci

Kulüp başkan vekili Ortaköylüoğlu:- "Çaykur Rizespor'u yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Çaykur Rizespor'u yenerek, bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki ilk galibiyetlerini almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında konuk ettikleri Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiklerini hatırlattı.Galibiyet dolayısıyla teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:"Ligin ilk 4 haftasında iyi futbol ortaya koymamıza rağmen galibiyet sevinci yaşayamamıştık. Bu durum futbolcularımız üzerinde baskı oluşturuyordu. Futbolcularımız Çaykur Rizespor maçında 90 dakika üstün olan taraftı. İyi futbolumuzu galibiyetle süsledik. Çaykur Rizespor'u yenerek, bu sezon ligdeki ilk galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek ve yükselişimiz sürecek."Ortaköylüoğlu, Çaykur Rizespor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlara da teşekkür etti.
Kulüp başkan vekili Ortaköylüoğlu:- "Çaykur Rizespor'u yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Çaykur Rizespor'u yenerek, bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki ilk galibiyetlerini almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında konuk ettikleri Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Galibiyet dolayısıyla teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Ligin ilk 4 haftasında iyi futbol ortaya koymamıza rağmen galibiyet sevinci yaşayamamıştık. Bu durum futbolcularımız üzerinde baskı oluşturuyordu. Futbolcularımız Çaykur Rizespor maçında 90 dakika üstün olan taraftı. İyi futbolumuzu galibiyetle süsledik. Çaykur Rizespor'u yenerek, bu sezon ligdeki ilk galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek ve yükselişimiz sürecek."

Ortaköylüoğlu, Çaykur Rizespor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlara da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.