pendik escort bayan
ak

Kayserispor'da Hedef Kupada Gruplara Kalmak

26.10.2016 - 13:53, Güncelleme: 26.10.2016 - 13:53
 

Kayserispor'da Hedef Kupada Gruplara Kalmak

Futbol şube sorumlusu Yıldız:- "Bucaspor'u eleyerek, gruplara kalmayı hedefliyoruz"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın karşılaşacakları Spor Toto 2. Lig takımı Bucaspor'u eleyerek, gruplara kalmak istediklerini söyledi. Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor olarak ligde ve kupada önemli başarılar elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.Takımın moral durumunun iyi olduğunu aktaran Yıldız, "Hedefimiz kupada üst turlara çıkmak. İlk önce Bucaspor'u eleyerek, gruplara kalmayı hedefliyoruz. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Futbolda sahada mücadele eden galip geliyor. Yarın ligde fazla süre alamayan oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadroyla maça çıkacağız. Umarım iyi futbol ve mücadelenin ardından gülen taraf biz olur ve adımızı gruplara yazdırırız." dedi.Yıldız, Bucaspor maçında taraftarlardan takıma destek olmalarını istedi.Kayserispor-Bucaspor maçı yarın saat 21.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda başlayacak.
Futbol şube sorumlusu Yıldız:- "Bucaspor'u eleyerek, gruplara kalmayı hedefliyoruz"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın karşılaşacakları Spor Toto 2. Lig takımı Bucaspor'u eleyerek, gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor olarak ligde ve kupada önemli başarılar elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Takımın moral durumunun iyi olduğunu aktaran Yıldız, "Hedefimiz kupada üst turlara çıkmak. İlk önce Bucaspor'u eleyerek, gruplara kalmayı hedefliyoruz. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Futbolda sahada mücadele eden galip geliyor. Yarın ligde fazla süre alamayan oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadroyla maça çıkacağız. Umarım iyi futbol ve mücadelenin ardından gülen taraf biz olur ve adımızı gruplara yazdırırız." dedi.

Yıldız, Bucaspor maçında taraftarlardan takıma destek olmalarını istedi.

Kayserispor-Bucaspor maçı yarın saat 21.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.