pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor'da Alanyaspor Maçı Hazırlıkları

23.04.2019 - 16:53, Güncelleme: 23.04.2019 - 16:53
 

Kayserispor'da Alanyaspor Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik...

KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, dar alanda kontrol pas oyunuyla devam etti. Futbolcuların topla koordinasyon ve şut çalışması yaptığı antrenman, taktik çalışmanın ardından sona erdi.Antrenmana, Galatasaray maçında köprücük kemiği kırılan ve ameliyat edilen Umut Bulut ile hafif sakatlığı bulunan Şamil Çinaz katılmadı.
KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik...


KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

İdman, dar alanda kontrol pas oyunuyla devam etti. Futbolcuların topla koordinasyon ve şut çalışması yaptığı antrenman, taktik çalışmanın ardından sona erdi.

Antrenmana, Galatasaray maçında köprücük kemiği kırılan ve ameliyat edilen Umut Bulut ile hafif sakatlığı bulunan Şamil Çinaz katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.