pendik escort bayan
ak

Kayserispor'da Akhisarspor Maçı Hazırlıkları

12.12.2018 - 16:18, Güncelleme: 12.12.2018 - 16:18
 

Kayserispor'da Akhisarspor Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü sahasında Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Sarı-kırmızılı...

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü sahasında Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Sarı-kırmızılı kulübün tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, dar alanda kontrol pas oyunuyla devam etti. Antrenman, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla tamamlandı.Antrenmanda, Kasımpaşa karşısında forma giyen oyuncular ile yedek futbolcular ayrı çalıştı.Kayserispor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
KAYSERİ (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü sahasında Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Sarı-kırmızılı...


KAYSERİ (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü sahasında Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulübün tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, dar alanda kontrol pas oyunuyla devam etti. Antrenman, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmanda, Kasımpaşa karşısında forma giyen oyuncular ile yedek futbolcular ayrı çalıştı.

Kayserispor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.