pendik escort bayan
ak

Kayserispor, Kucher'in Sözleşmesini Uzattı

21.03.2018 - 21:33, Güncelleme: 21.03.2018 - 21:33
 

Kayserispor, Kucher'in Sözleşmesini Uzattı

- Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında transfer ettiği Ukraynalı savunma oyuncusu Kucher ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Ukraynalı savunma oyuncusu Oleksandr Kucher ile sözleşme uzattı.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, tesislerde düzenlenen ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in de hazır bulunduğu törende 35 yaşındaki Kucher, 1+1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.Kayserispor, Shakhtar Donetsk'te 7 Ukrayna ligi, 6 Ukrayna Kupası, 5 Ukrayna Süper Kupa ve 1 kez de UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan Kucher'i sezon başında renklerine bağlamıştı.
- Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında transfer ettiği Ukraynalı savunma oyuncusu Kucher ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Ukraynalı savunma oyuncusu Oleksandr Kucher ile sözleşme uzattı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, tesislerde düzenlenen ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in de hazır bulunduğu törende 35 yaşındaki Kucher, 1+1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

Kayserispor, Shakhtar Donetsk'te 7 Ukrayna ligi, 6 Ukrayna Kupası, 5 Ukrayna Süper Kupa ve 1 kez de UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan Kucher'i sezon başında renklerine bağlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.