pendik escort bayan
ak

Kayserispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

07.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 07.05.2019 - 16:58
 

Kayserispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

- Teknik direktör Hikmet Karaman:"Aslında 2-0'dan 2-2'ye gelmek kolay değil ama bizim 2. golümüzden 30 saniye sonra 3. golü yedik. Trabzonspor başlama vuruşunu yaptı, üçüncü topta gol oldu. Bunu takım olarak düşünmemiz lazım. Böyle bir golü yemememiz lazı

KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 12 Mayıs Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik direktör Hikmet Karaman, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.Karaman, takım savunması konusunda eksiklikleri olduğunu ve bunu Trabzonspor maçında gördüklerini söyledi.Trabzonspor'un 3 puanı daha fazla isteyen taraf olduğunu vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:"Puanla dönebileceğimizi düşündüğümüz bir maçtı ama yeteri kadar mücadele edemedik. Tabii ki Trabzonspor'un iyi pas trafiği, daha istekli olması, ikili mücadelelerde agresif tavrını ortaya koyması kazananı belirledi. Takım savunması ve bireysel savunmada zaman zaman başarılı olamadık. Aslında 2-0'dan 2-2'ye gelmek kolay değil ama bizim 2. golümüzden 30 saniye sonra 3. golü yedik. Trabzonspor başlama vuruşunu yaptı, üçüncü topta gol oldu. Bunu takım olarak düşünmemiz lazım. Böyle bir golü yemememiz lazım. Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız ve bu maçtan 3 puanla ayrılmak zorundayız." - AntrenmanKulüp tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman sahasında kurulan istasyonlarda topla koordinasyon çalışması yapan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmalarıyla idmanı tamamladı.
- Teknik direktör Hikmet Karaman:"Aslında 2-0'dan 2-2'ye gelmek kolay değil ama bizim 2. golümüzden 30 saniye sonra 3. golü yedik. Trabzonspor başlama vuruşunu yaptı, üçüncü topta gol oldu. Bunu takım olarak düşünmemiz lazım. Böyle bir golü yemememiz lazı


KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 12 Mayıs Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Karaman, takım savunması konusunda eksiklikleri olduğunu ve bunu Trabzonspor maçında gördüklerini söyledi.

Trabzonspor'un 3 puanı daha fazla isteyen taraf olduğunu vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:

"Puanla dönebileceğimizi düşündüğümüz bir maçtı ama yeteri kadar mücadele edemedik. Tabii ki Trabzonspor'un iyi pas trafiği, daha istekli olması, ikili mücadelelerde agresif tavrını ortaya koyması kazananı belirledi. Takım savunması ve bireysel savunmada zaman zaman başarılı olamadık. Aslında 2-0'dan 2-2'ye gelmek kolay değil ama bizim 2. golümüzden 30 saniye sonra 3. golü yedik. Trabzonspor başlama vuruşunu yaptı, üçüncü topta gol oldu. Bunu takım olarak düşünmemiz lazım. Böyle bir golü yemememiz lazım. Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız ve bu maçtan 3 puanla ayrılmak zorundayız."


- Antrenman


Kulüp tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenman sahasında kurulan istasyonlarda topla koordinasyon çalışması yapan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmalarıyla idmanı tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.