pendik escort bayan
ak

Kayserispor Çıkışını Sürdürüyor

25.02.2019 - 08:23, Güncelleme: 25.02.2019 - 08:23
 

Kayserispor Çıkışını Sürdürüyor

Süper Lig'de dün deplasmanda Atiker Konyaspor'u mağlup eden Kayserispor, son 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Atiker Konyaspor'u yenen İstikbal Mobilya Kayserispor, yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.Sarı-kırmızılılar ligin 15. haftasında göreve getirilen Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.Bu maçlarda 19 puan toplayarak ligde averajla 10. sıraya yükselen Kayseri ekibi, son 3 maçından da galibiyetle ayrılarak 9 puan aldı.Sarı-kırmızılılar iç sahada ligin 21. haftasında Fenerbahçe'yi 1-0, 22. haftada İzmir temsilcisi Göztepe'yi 2-1, dün de deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.Savunmasında sorunlar yaşayan ve ligin ilk 14 haftasında 24 gol yiyen İstikbal Mobilya Kayserispor, bu haftadan sonra oynadığı 9 lig maçında ise kalesinde sadece 4 gole izin verdi.Kayseri ekibi, son olarak ligin 14. haftasında 2-0'lık skorla Trabzonspor'a yenilmişti.
Süper Lig'de dün deplasmanda Atiker Konyaspor'u mağlup eden Kayserispor, son 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Atiker Konyaspor'u yenen İstikbal Mobilya Kayserispor, yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Sarı-kırmızılılar ligin 15. haftasında göreve getirilen Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Bu maçlarda 19 puan toplayarak ligde averajla 10. sıraya yükselen Kayseri ekibi, son 3 maçından da galibiyetle ayrılarak 9 puan aldı.

Sarı-kırmızılılar iç sahada ligin 21. haftasında Fenerbahçe'yi 1-0, 22. haftada İzmir temsilcisi Göztepe'yi 2-1, dün de deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Savunmasında sorunlar yaşayan ve ligin ilk 14 haftasında 24 gol yiyen İstikbal Mobilya Kayserispor, bu haftadan sonra oynadığı 9 lig maçında ise kalesinde sadece 4 gole izin verdi.

Kayseri ekibi, son olarak ligin 14. haftasında 2-0'lık skorla Trabzonspor'a yenilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.